beez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Είχα πετύχει αυτό http://www.amazon.co.uk/Black-Decker-12-Volt-Auto-Select-Cordless/dp/B004MPQXV4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1321951754&sr=8-1 στην ίδια τιμή οπότε σαν προσφορά έχουν κάνει και σε καλύτερα προιόντα... Οπως επίσης το kaspersky 3 license που μάλλον θα βγεί σε λίγο το είχα πάρει 19gbp...ίδωμεν... το τρυπάνι που αναφερεις ειναι 12V φανταζομαι θα υπαρχει διαφορά στην δύναμη με τα 18v
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά ενώ πήρα το avg και ένα ρολόι δεν μου βγάζει τις φτηνές τιμές αλλά τις κανονικές ,τι γίνεται?
Avatar_GR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά ενώ πήρα το avg και ένα ρολόι δεν μου βγάζει τις φτηνές τιμές αλλά τις κανονικές ,τι γίνεται? Έπρεπε να τα κλικάρεις μέσω τις προσφοράς και όχι να μπεις στην σελίδα του προιόντος γιατί από εκεί σου βγάζει την κανονική τιμή. Πάτα από την προσφορά Add to Basket.
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά θα απαντήσει κανένας να δω τι θα κάνω με την παραγγελιά μου? Μα αυτό κάνω αλλά μόλις πάω να προχωρήσω την διαδικασία αλλάζει η τιμή και πάει στην κανονική τιμή τους!
blacksuede Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 το τρυπάνι που αναφερεις ειναι 12V φανταζομαι θα υπαρχει διαφορά στην δύναμη με τα 18v ναι είναι πιο αδύναμο αυτό με τα 18v περίπου 12.1Nm μεγιστη ροπή ενώ αυτό που σου λέω έχει 20Nm , επίσης είναι και κρουστικό. Εδώ καλύτερα : http://www.blackanddecker.gr/powertools/productdetails/catno/EPC18CAK/info/specifications/ κ http://www.blackanddecker.gr/powertools/productdetails/catno/PS122K/info/specifications/
beez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 τι να πω τσαμπα τα 18V. ενδεικτικο παντως οτι καμμια προσφορα σημερα δεν εχει γινει sold out.
PETROS13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά θα απαντήσει κανένας να δω τι θα κάνω με την παραγγελιά μου? Μα αυτό κάνω αλλά μόλις πάω να προχωρήσω την διαδικασία αλλάζει η τιμή και πάει στην κανονική τιμή τους! Λογικά στο τελικό οκ θα σου κάνει την αφαίρεση(και θα το γράφει. απλά πατάς από την προσφορά απευθείας add to Basket.
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά θα βοηθήσει κανένας πάω στο προιόν πατάω add to basket και στο avg και στο ρολόι και μόλις πάω να τα αγοράσω στο dispatch section μου τα βγάζει με την κανονική τιμή δυστυχώς και επίσης μου λέει ότι το ένα προιόν :1-Click ordering is not available for at least one item in your order.Τι εννοεί με αυτό? εντάξει όλα οκ παιδιά τα πήρα τελικά στην τιμή της προσφοράς απλά πρέπει να πας ως το τέλος την διαδικασία για να σου βγάλει την φτηνή τιμή.
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά θα βοηθήσει κανένας πάω στο προιόν πατάω add to basket και στο avg και στο ρολόι και μόλις πάω να τα αγοράσω στο dispatch section μου τα βγάζει με την κανονική τιμή δυστυχώς και επίσης μου λέει ότι το ένα προιόν :1-Click ordering is not available for at least one item in your order.Τι εννοεί με αυτό? δεν το κανεις σωστα το βαζεις στο καλαθι σου απο την οθονη τις TODAY DEALS δεν μπαινεις στην σελιδα του προιοντος
PETROS13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 δεν το κανεις σωστα το βαζεις στο καλαθι σου απο την οθονη τις TODAY DEALS δεν μπαινεις στην σελιδα του προιοντος όπως και να το βάλεις στην επιβεβαίωση των στοιχείων δείχνει την αρχική τιμή και στη συνέχεια σου κάνει την έκπτωση.
rikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Mπορεί κάποιος να μου πει που παω για να μου δωσει τιμολογιο και οχι αποδειξη?
beez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Mπορεί κάποιος να μου πει που παω για να μου δωσει τιμολογιο και οχι αποδειξη? στελνεις email και το αλλαζουν - δες απο το help/contact us/ email. απλως δεν ειναι ακομα σαφες αν θα βγει το τιμολογιο χωρις φπα και θα πρεπει να κανεις intrastat
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά πως βάζω συνημένο αρχείο την εικόνα που τράβηξα για να σας την δείξω?
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά πως βάζω συνημένο αρχείο την εικόνα που τράβηξα για να σας την δείξω? imageshack?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα