Προς το περιεχόμενο

PSX emulator GIA XBOX! To kastro peftei..

Hellhound_LoveSick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alli mia epityxia gia to xbox me to neo emulator poy yposxete na treksi ta paixnidia tou Playstation 1 me epityxia stin dimofili konsola!!

Perisoteres plirofories edo:

LINK

Ante pame kai gia PSX 2

meta to 3-0 kai to antee geiaa paoo

tora pame kai gia to ANTEE GEIAAA PSX ;-p ;-p ;-p

Xbox RulelezzZZZZzzz

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hahahahahahahahahaha peytei to kastro? hahahahahahahahahaha nai xreiazeste paixnidia tou ps1 gia na paiksete kati ths prokophs giayto exei emulator ante na vgei emu kai gia to ps2 na vrite thn ygeia sas vre aderfe!

Δημοσ.

Τι λετε ρε παιδια?Το ΧΒΟΧ ειναι καλυτερο απο το PS2!Αφου πολλα παιχνιδια που τα εχουν κοινα εχουν καλυτερη απεικονιση στο ΧΒΟΧ και παιχνιδια που υπαρχουν μονο στο ΧΒΟΧ ειναι πιο καλα απο αυτα του PS2(οχι πως το PS2 δεν εχει καλα παιχνιδια,προς Θεου,ετσι?).Παραδειγμα?Δειτε το signature μου... Α και κατι αλλο...ακουσα πως το Final Fantasy 11 θα βγει αποκλειστικα για ΧΒΟΧ!!!Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει το ''αποκλειστικα'',αλλα οτι θα βγει για ΧΒΟΧ θα βγει.

Δημοσ.

Anduril δεν είπα ότι το Ps2 είναι καλύτερο από X-Box αλλά άμα βγάλουν και Emulator για Ps2 τότε δεν θα βγάζει τίποτα η Sony.

Δημοσ.

to ps2 einai h pio epitiximenh konsola ayth th stigmh, to xbox SAFOS kai einai kalitero apo pleyras hardware alla exei mia sxetikh eleipsh apo paixnidia sinepos xreiazete ena emulator gia na fxaristiosaste kai eseis ayta pou emeis me ps2 paizoume edo kai xronia:)

fysika kai tha vgalei kati h sony to ps3:):) kai meta tha vgei to xbox 2 pou gia na exei paixnidia ths prokophs tha xreiazete emulator:) ego to vlepo YPOTIMITIKO gia to xbox na exei emulator gia ps2, den exete paixnidia

Δημοσ.

Ενα εχω να πω μονο...η κυκλοφορια του PS3 επισπευθηκε κατα κατι μηνες λογο του ΧΒΟΧ.Και στο κατω κατω δεν γινεται να υπαρχουν ολα τα παιχνιδια και για τις 2 κονσολες.Θα υπαρχουν καλα παιχνιδια μονο στην μια και καλα μονο στην αλλη.Αλλα μην μου λες τωρα οτι δεν εχει το ΧΒΟΧ παιχνιδια...

Δημοσ.

Οχι πως δεν μου αρεσει το PS2 ή οτι δεν εινα καλο,ετσι?Απλα πιστευω οτι αυτες οι δυο κονσολες ειναι οι μονες παραγματικα καλες και κατα την γνωμη μου το ΧΒΟΧ ειναι καλυτερο.Εσενα μπορει να σου αρεσει το PS.Σεβαστο.Και εγω PS1 ειχα παλια(το πρωτο-πρωτο version που ειχε βγει κιολας).

Δημοσ.

To PS2 ειναι η ιδανικη κονσολα για τυφλους.Υπεροχα jaggies και καταπληκτικα blury textures.Τα 2ΜΒ texture memory κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους.Ασε το frame rate...γιατι να εχει καποιος 60fps οταν με 10 κανει μια χαρα τη δουλεια του...

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας σας που να έτρεξε τον emulator? Εγώ δεν έχω ακόμα τσιπάκι στο xbox, αλλίως θα το είχα ήδη δοκιμάσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...