Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά παρήγγειλα πρόσφατα το παρακάτω pc και θέλω να ρωτήσω αν το 450w τροφοδοτικό p πήρα μαζί με το κουτί θα το σηκώνει

επεξεργαστής - amd fx4100

καρτα γραφικών - ati hd6850

μητρική - Gigabyte MB 990XA-UD3

ram - 4gb

σκληρός δίσκος - 1TB SATA3

Δημοσ.

Κανονικα σε μια τετοια ερωτηση (που δεν μας λεει πιο τροφοδοτικο πηρε) ξερεις ποια πρεπει να ηταν η απαντηση ετσι?

Ναι ναι αγορι μου θα το σηκωσει ανετα.Βαλε ακομη μια καρτα πανω να εχεις και crossfire.

Δημοσ.

Κανονικα σε μια τετοια ερωτηση (που δεν μας λεει πιο τροφοδοτικο πηρε) ξερεις ποια πρεπει να ηταν η απαντηση ετσι?

Ναι ναι αγορι μου θα το σηκωσει ανετα.Βαλε ακομη μια καρτα πανω να εχεις και crossfire.

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

θα παρω 220 ευρο τροφοδοτικο για υπολογιστη π κανει 350 ευρο? οτι πιο φθηνο θελω φυσικα ενα 600αρι δηλαδη δεν θα κανει δουλεια?

Δημοσ.

θα παρω 220 ευρο τροφοδοτικο για υπολογιστη π κανει 350 ευρο? οτι πιο φθηνο θελω φυσικα ενα 600αρι δηλαδη δεν θα κανει δουλεια?

Προφανώς αστειεύεται ο Θάνος μας :mrgreen:

Δες αυτό

http://www.skroutz.gr/s/343393/Corsair-Builder-Series-CX500-V2.html

• Moderators
Δημοσ.

Και το CX430 τη σηκωνει ανετα την καρτα.

Βασικα θα προτεινα να δοκιμασει και με το υπαρχον, η 6850 δεν καιει τιποτα σχεδον...

Δημοσ.

αν δεν σκέφτεσαι για crossfire αγρότερα παίρνεις αυτο που σου πρότεινε η "karmen1983",σε αυτά τα χρήματα είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις. αν έχεις κατα νου για crossfire στο μέλλον πας για μεγαλύτερο.

>η διαφορά ενός καλού ποιοτικά τροφοδοτικού με ένα no name,εκτός από την τιμή, είναι οτι αν καεί το no name που είναι πολύ πιο πιθανον από το επώνυμο, θα πάρει μαζί του κανα σκληρο μπορεί κ χειρότερα, ενω ένα καλό απλά θα καει κ δεν θα χαλάσει τπτ άλλο.+ότι με πιο ποιοτικό ρεύμα(σταθερό χώρις διακυμάνσεις) το pc ζει περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...