Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι αν χαλάσει το iphone απέξω τι κάνεις;Γι αυτό σκέφτομαι πολύ την αγορά από ebay.Αξίζει για μερικές μέρες και μπορεί και μήνα δε λέω να δώσεις τόσα λεφτά και να μην έχεις εγγύηση;

Μερικοί κιόλας από ebay δεν πρέπει να σου δίνουν κι απόδειξη οπότε αν χαλάσει άντε ξεμπέρδεψε μετά.

Φιλε, στις 11 Νοεμβριου θα ειναι στην Ελλαδα το iPhone 4S. Δεν υπαρχει λογος να μην περιμενεις.

Κανε μια προπαραγγελια σε ενα μαγαζι και στις 11 Νοεμβριου λογικα θα το εχεις.

Αν χαλασει το iPhone απο εξω, την πατησες.. Ισως αν το πας σε apple store της Αγγλιας (αν το αγορασε απο εκει ο πωλητης) να στο καλυψουν, εδω στην Ελλαδα αποκλειεται.

Δημοσ.

Ναι μωρέ δε βιάζομαι τόσο,απλά λέγανε μερικοί ότι μπορεί να το πάρεις και τέλη Δεκέμβρη γιατί έχει πολύ ζήτηση γι αυτό έψαξα ebay.

Δημοσ.

Είχαμε συνενοηθεί και θα μου έβαζε και το τιμολόγιο μέσα, αλλά δεν το έβαλε, του έχω στείλει μήνυμα και περιμένω απάντηση. Πάντω ένα ipod που είχα πάρει από Αμερική και κάηκε (λόγω μούφα φορτιστή...) μου το είχε αντικαταστήσει η Rainbow δωρεάν. Η εγγώηση είνια παγκόσμια αλλά επειδή δεν έχουμε αντιπροσωπία της apple Που να πουλάει iphone δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως επειδή είχα ipod touch 4 χρόνια και δεν είχε πάθει τίποτα, πιστεύω ότι ούτε το iphone θα πάθει. Πάντως τώρα για μια βδομάδα, περίμενε καλύτερα :P

Α... Κάτι ακόμα... Η μπαταρία είναι άθλια...... Ελπίζω ότι θα καλυτερεύσει με το 5.0.1 που θα βγει (λένε ότι η μπαταρία πεύτει γρήγορα λόγω bug στο iOS 5.0) (κατά τα άλλα φοβερό το 4s, αν και η siri θέλει προφορά αλλιώς δεν σου μιλάει XD)

Δημοσ.

Αλλο το ipod που το φερνει η apple επισημα στην Ελλαδα και αλλο το iPhone που το φερνει η Cosmote και η Vodafone επισημα και οχι η apple.

Τα iPhone απο εξωτερικο δεν καλυπτονται απο εγγυηση στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Η εγγύηση δεν είναι διεθνής όμως;Δηλαδή κάποιος που έμενε Αγγλία και το πήρε από εδώ τι πρέπει να κάνει αν του χαλάσει;Να πάει Αγγλία;Δε νομίζω,δεν είναι λογικό.

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση τι ειναι λογικο, σου λεω απλα τι ισχυει:

δεν καλυπτονται απο εγγυηση στην Ελλαδα τα iPhone που ειναι αγορασμενο απο το εξωτερικο.

Κοινως , δεν υπαρχει επισημο service(απο την Apple) για iPhone στην Ελλαδα.

Το γραφει και στην εγγυηση οτι θα πρεπει ο χρηστης να πληρωσει τα μεταφορικα για να παει το κινητο στην Apple αν δεν υπαρχει service στην χωρα που ειναι:

http://images.apple.com/legal/warranty/docs/iPhone_4_warranty.pdf

Service

will be limited to the options available in the country where service is requested. Service

options, parts availability and response times may vary according to country. You may be

responsible for shipping and handling charges if the Apple Product cannot be serviced in the

country it is in. If you seek service in a country that is not the original country of purchase, you

will comply with all applicable import and export laws and regulations and be responsible for

all custom duties, V.A.T. and other associated taxes and charges. Where international service is

available, Apple may repair or replace products and parts with comparable products and parts

that comply with local standards.

Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ αυτό που λες αλλά στη σελίδα της Apple εδώ,δείχνει 4 εξουσιοδοτημένα service της apple.Τώρα τι να σου πω.Σίγουρος δεν είμαι.

Τα οποια αυτα εξουσιοδοτημενα service δεν κανουν service(μεσα σε εγγυηση) σε iPhone . Ενα τηλεφωνο θα σε πεισει.

Κοινως ισχυει αυτο που γραφει η εγγυηση:

"...the Apple Product cannot be serviced in the country it is in."

Ουσιαστικα στην Ελλαδα δεν υπαρχει service για iPhone απο την Apple(ή καποιον AASP- Apple Authorized Service Provider), παρα μονο απο Cosmote και Vodafone.

Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ αυτό που λες αλλά στη σελίδα της Apple εδώ,δείχνει 4 εξουσιοδοτημένα service της apple.Τώρα τι να σου πω.Σίγουρος δεν είμαι.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Η Apple στην Ελλάδα ΔΕΝ παρέχει υποστήριξη για τα iPhone. Είτε τους πας ενα ψυγείο, είτε μια τηλεόραση, είτε ενα iPhone, το ίδιο θα σου πουν: Πήγαινε το εκεί που το αγόρασες. Αν το έχεις πάρει απο ebay απο Αγγλία, θα πρέπει να το πας εκεί σε κάποιο Apple Store ή να το στείλεις με δικά σου μεταφορικά έξοδα πάνε-έλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...