angelos82 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδία, επικοινώνησα με το www.worldgames.gr για να μας κάνουν μία καλή τιμούλα να πάρουμε το αγαπημένο μας CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 ομαδικά και να πετύχουμε την μεγαλύτερη έκπτωση που μπορούμε. Όποιος είναι μέσα στην αγορά ας μου στείλει ένα pm με ποια έκδοση του παιχνιδιού θέλει για να ενημερώσω τον τύπο για τον αριθμό των παιχνιδίων.Θα του πω να φτιάξει με κουπόνι στο καλάθι αγορών την τιμή έτσι ώστε να το παραγγέλνει ο καθένας μόνος του και να αποφεύγονται παραξηγήσεις! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ PM ΣΑΣ!! Μου απάντησε: 31/10/2011 Καλημερα φιλε μου αυριο που θα εχω τις τιμές θα σε ενημερώσω απλά αν μπορει να μου πεις ποσα games θελεις σε καθε κονσόλα. On 28/10/2011 10:53 πμ, Αγγελος wrote: > Καλημέρα φίλε μου, > είμαστε περίπου 30 άτομα που θέλουμε να αγοράσουμε το Call of Duty Modern Warfare 3 για PC PS3 και ίσως μερικοί για XBOX αλλά κυρίως PC. > Μπορείς να μας κάνεις μία προσφορούλα και να συνεννοηθούμε μετά πως θα πάρουμε τα π[αιχνίδια και θα σε πληρώσουμε? ΘΑ ΚΑΝΩ pOST ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ....
gavros10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ωραιος καλα ο τυπος αμα κανει καλη τιμη θα τρεξω, να δουμε τιμη πρωτα
angelos82 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 άκυρη η προσφορά..μόνο 2€ έκπτωση και η τιμη στα 44,90 όσο στον σκτρουτζ! admin κλείδωσε την καταχώρηση! Ευχαριστώ!
outlaw star Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 άκυρη η προσφορά..μόνο 2€ έκπτωση και η τιμη στα 44,90 όσο στον σκτρουτζ! admin κλείδωσε την καταχώρηση! Ευχαριστώ! lol κουβαρντόπαιδο δηλαδή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις