Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ομως ναι. εχω ενα λαπτοπ και το εχω συνδεδεμενο με ενα ρουτερ. και οταν το ρουτερ ειναι κλειστο, το λαπτοπ συνεχιζει να ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ. Πως γινεται αυτο;

Δημοσ.

Δοκιμασα ολα τα ρουτερ με 3 και πανω στηλες σηματος δεν δεχεται κανενα τον κωδικο.

Δεν μπορω να βλεπω το ποστ σου με το το cache ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Ενδεχόμενα:

α) Συνδέεται σε κάποιο άλλο modem/router αυτόματα

β) Επισκέπτεσαι σελίδες που είναι κρατημένες στην cache του φυλλομετρητή σου

Αυτο παιζει φιλε. ειτε βλεπεις ειτε δε βλεπεις αλλο ρουτερ. Για κλεισε το ασυρματο σου να βεβαιωθουμε οτι δεν εχεις το μαγικο λαπτοπ.

Δημοσ.

εκτος αν εχει κανα 3g πανω και βγαινει απο εκει.αλλιως απλα δεν γινεται.η εχεις κανα ιδιο ονομα στο ρουτερ με κανα γειτονα.κανε το απλο.μπες στο ρουτερ σου και δες το Username kai to password.κλεισε τον ρουτερ σου και αστο να μπει στο ιντερνετ.μπες παλι στην ip που θα δεις στο gateway και αν μπεις στον ρουτερ δες εκει Username kai password.και θα δεις διαφορετικο.στο λεω γιατι εχω πετυχει ατομο που εμπαινε σε αλλο Thomson και οχι στο δικο του και οταν μπηκα μεσα βλεπω αλλα στοιχεια και λεω wtf????? to ekana reboot και αυτο που ειχα διπλα μου (και τα 2 σχεδον full σημα)δεν εκανε.και εκει καταλαβα οτι απλα το αλλο ατομο ειχε μπει σε καποιο γειτονικο με παρομοιο ονομα.thomson...

Δημοσ.

για αυτο το σεταρισμα παντα με καλωδιο και μετα αφου φτιαξουμε το wireless μπαινουμε ασυρματα.

γιατι μετα θα πρεπει να μπεις στο ρουτερ του αλλου να του βγαλεις τα στοιχεια σου κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...