skatopaido Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 σημερα κοιταξα λιγο πως τα παει ο agility 3 60gb μου,με win 7(με ολες τις ενημερωσεις) απο τον Ιουλιο,σε sata 3,achi με ανελεητη χρηση και ειναι πραγματικα σκυλος.προχωρα αφοβα
alximistis_82 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 και ο δικος μου ο ssd ειναι σκυλος! Μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι..........Δεν μου εχει κανει τιποτα περιεργο τοσο καιρο που τον εχω!
skatopaido Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 και ο δικος μου ο ssd ειναι σκυλος! Μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι..........Δεν μου εχει κανει τιποτα περιεργο τοσο καιρο που τον εχω! εμενα γαβγιζει κιολας τα βραδια και δεν με αφηνει να κοιμηθω
cuprakatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εγώ παιδιά αύριο τοποθετώ τον δίσκο της υπογραφής μου Πρέπει να ναι τούμπανο ,θα σας πω λεπτομέριες απο μεθαύριο , πάντως όσο για τους corsair θα τους πρότεινα ανεπιφύλαχτα, τους έχω 1,5 χρόνια τον P64 και ένα περίπου τον F60(είναι ο 2ος που θα κρατήσω) , είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω πολύ''βίτσιο'' με την ταχύτητα απόκρισης σε boot και προγράμματα γι αυτό είπα να δοκιμάσω και τον CORSAIR GT120 SATA3
oddin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Όντως, δεν βλέπω να αναφέρει κανείς ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, οπότε μια χαρά επιλογή είναι οι Vertex/Agility 3... Μια χαρα εξακολουθεί το πρόβλημα,περάστε μια βολτά απο τα forum τους και θα καταλάβετε..
skatopaido Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ο προηγουμενος μου παντως ηταν ο corsair nova 64gb και χαλασε πριν κλεισει χρονο.μετα επειδη καταλαβανε οτι ηταν fail το μοντελο και σταματησαν την παραγωγη ,το καταστημα δεν ειχε να μου τον αντικαταστησει και μου εδωσαν τον agility 3 που μεχρι τωρα δεν εχει κανει κιχ
lefstef Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ που περιμένω τις εκπτώσεις σε λίγες μέρες. Να πάρω τον vertex 3 120 gb ή μου προτείνετε κανένα άλλο σε αυτά τα γίγα;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Γι αυτόν έχει κανείς άποψη? http://www.skroutz.gr/s/353488/Corsair-Force-Series-3-60GB-SATA-3-6Gb-s-Solid-State-Hard-Drive.html
lefstef Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 από τιμή μια χαρά τον βλέπω τον 120αρι στο vision studio και τα χαρακτηριστικά του. για να μας πει κανείς αν έχει κανένα πρόβλημα γιατί ψήνομαι να τον παραγγείλω και τώρα.
gmak13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Θ ήθελα μια διευκρίνηση παιδιά. Έχω την μητρική Asus P5k με Sata 2 .Μπορώ να συνδέσω τον Crucial M4 128GB , θα έχω πρόβλημα συμβατότητας ή απλά μειωμένες επιδόσεις;
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Κανένα πρόβλημα συμβατότητας. Απλά επιδόσεις που θα περιορίζονται από το πρωτόκολλο της SATA 2...
lefstef Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Απλά θα έχεις μειωμένες επιδώσεις σε μεταφορά αρχείων. Δηλαδή πρέπει να έχεις και δεύτερο ssd. Στα windows είναι αμελητέα η διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα