ridispapas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ενδιαφερομαι για αγορα ssd,ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να ειναι συμβατη η μητρικη και επειδει ασχολουμε με games παιζω καμια 15-20 το χρονο,ρωταω αν ενας μικρος px 40GB με καλυπτει γιατι δεν ξερω κατα ποσο στην εγκατασταση αυτων των παιχνιδιων πρεπει να τα αποθηκευω στον SSD η οχι?
pabou13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Για πες μας πρωτα τα specs του συστηματος σου
ridispapas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Για πες μας πρωτα τα specs του συστηματος σου asus p5Q3,Q-9550(4MHZ),Seagate 2TB,WD 1TB,2X4GB RAM 1866MHZ,Thelmatec 750 watt,gts 450 2gb nvidia,LG FLATRON E2241 full hd
pabou13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η μητρικη ειναι συμβατη αλλα μονο με sata2, μεχρι ποσα χρημματα δινεις;
ridispapas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η μητρικη ειναι συμβατη αλλα μονο με sata2, μεχρι ποσα χρημματα δινεις; εχω βαλει pci express πανω sata 3 kai usb 3 δεν θελω να ξεφυγω απο τα 100,αλλα το θεμα μου ειναι θα πρεπει οτι κανω εγκατασταση αναγκαστικα να πηγαινει στο λειτουργικο?θα δω διαφορες μεγαλες περα απο το boot?αν ειναι να προχωρησω σε αγορα
Ntinaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ποια καρτα εβαλες? ενας agility 3 60gb ειναι καλη τιμη γυρω στα 90 ευρω
vagosofron Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Για να μην ανοιξω αλλο θεμα λεω να ρωτησω εδω...ενδιαφερομαι και εγω για τον agility3 60gb, αλλα η μητρικη μου ( asus p5p43td pro) υποστηριζει sata2. Ξερω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα απλα ποσο θα περιοριζεται ο ssd λογω sata2 και γενικα μεχρι τι ταχυτητες μπορει να φτασει ενας ο συγκεκριμενος σε sata2 συστημα?
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ...και γενικα μεχρι τι ταχυτητες μπορει να φτασει ενας ο συγκεκριμενος σε sata2 συστημα? Xοντρικά μισές περίπου από αυτές που ανακοινώνει η OCZ για τον συγκεκριμένο δίσκο...
oddin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μην προτείνετε OCZ & CORSAIR (agility 3/vertex 3/ Force 3)με τον sandforce controller παιδιά αφου δεν έχουν λύθει ακόμα τα πρόβληματα με κολλήματα τις Μπλε οθόνες κτλπ...περάστε μια βόλτα απο τα επίσημα forum τους να πάρετε μια γεύση... Παθών που έχω αλλάξει και τους 2 δίσκους καταλήγοντας σε intel οπου βρήκα και την ηρεμία μου.
anrim27 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Αν χρησημοποιησεις pci express για sata3(εφοσον η μητρικη σου υποστηριζει μονο sata2) υποστηριζεται το trim? Και θα εχει αυτο τοση σημασια? Δηλαδη,αξιζει η αγορα της καρτας pci express για sata3?
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μην προτείνετε OCZ & CORSAIR (agility 3/vertex 3/ Force 3)με τον sandforce controller παιδιά αφου δεν έχουν λύθει ακόμα τα πρόβληματα με κολλήματα τις Μπλε οθόνες κτλπ...περάστε μια βόλτα απο τα επίσημα forum τους να πάρετε μια γεύση... Παθών που έχω αλλάξει και τους 2 δίσκους καταλήγοντας σε intel οπου βρήκα και την ηρεμία μου. η ocz Λεει οτι με το 2.15 λυθηκε το θεμα.ακομα υπαρχει?
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 η ocz Λεει οτι με το 2.15 λυθηκε το θεμα.ακομα υπαρχει? Όντως, δεν βλέπω να αναφέρει κανείς ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, οπότε μια χαρά επιλογή είναι οι Vertex/Agility 3...
vagosofron Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μπορω να αλλαξω controller στη μητρικη μου η οποια υποστηριζει sata2 ετσι ωστε να αξιοποιω τις ταχυτητες ( οσο ειναι αυτο δυνατο βεβαια) του agility3 ( τον οποιο εχω ηδη παραγγειλει)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα