Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στήνω ένα PC για έναν φίλο, οποίος είναι AMD-fan. Λόγω της κακής απόδοσης που έχουν προς το παρόν οι BD, θα πάμε στον Phenom x4 960t, τον νέο Zosma-Core που δεν είναι άλλος από έναν Thuban με απενεργοποιημένους τους 2 πυρήνες. Και αργότερα έχει ο θεός.

Οπότε πρέπει να αποφασίσουμε την MB. Έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 με το 990FX:

- Gigabyte GA-990FXA-UD3 -> Specs -> Skroutz (να σημειώσω πως πήγα σε 2 καταστήματα Πλαίσιο και έχουν μόνο την rev 1.0, αν αυτό σημαίνει κάτι)

- Asrock 990FX Extreme3 -> Specs -> Skroutz

- Σκοπός είναι φυσικά να ξεκλειδώσουμε τους 2 πυρήνες (αν είμαστε τυχεροί και για τους 2) και να τον κάνουμε έναν 1090t

- Budget εκεί γύρω στα 130, αλλά αν βρεθεί κάτι καλύτερο θα ανέβει μέχρι τα 150

Παρακαλώ για τις γνώμες σας, αλλά δεκτή και κάθε νέα πρόταση.

Δημοσ.

Nino καλημέρα :)

Για την Asrock κάτι είχε πάρει το μάτι μου εδώ

http://www.overclock.net/intel-motherboards/1106486-asrock-z68-extreme3-does-not-overclock.html

Εχει θέματάκι στο o/c. Προς το τέλος κάτι λένε κάποιοι ότι με το last bios έστρωσε. Ρίξε μία ματιά

Η Γιγαμπουτ πάντως είναι σε Pc γνωστού μου με 1090Τ χωρίς θέμα αν και προσωπικά δε τις πολυσυμπαθώ (όχι γιατί δεν είναι καλές απλά έχω πονεμένο ιστορικό)

Από την άλλη αν διαθέτει κάτι παραπάνω, μπορεί να πάει σε Asus μεριά και να δει την P8Z68-V που ξεκινάει κάπου στα 140.

edit: Λαλακία είπααααα το καφέ μου κάποιος

Δημοσ.

Για την Asrock κάτι είχε πάρει το μάτι μου εδώ

http://www.overclock.net/intel-motherboards/1106486-asrock-z68-extreme3-does-not-overclock.html

Εχει θέματάκι στο o/c. Προς το τέλος κάτι λένε κάποιοι ότι με το last bios έστρωσε. Ρίξε μία ματιά

Η Γιγαμπουτ πάντως είναι σε Pc γνωστού μου με 1090Τ χωρίς θέμα αν και προσωπικά δε τις πολυσυμπαθώ (όχι γιατί δεν είναι καλές απλά έχω πονεμένο ιστορικό)

Από την άλλη η Giga-but, έχει πολύ καλό OC, αλλά έχει θεματάκια με το core-unlocking ειδικά με τα αρχικά bios...

Από την άλλη αν διαθέτει κάτι παραπάνω, μπορεί να πάει σε Asus μεριά και να δει την P8Z68-V που ξεκινάει κάπου στα 140.

Τι λες ρε τρελοκομείο??? :) (AM3+ ψάχνουμε)

EDIT:

Με πρόλαβες!!!!

Δημοσ.

Κι εγώ δεν πρόλαβα να κάνω edit το edit σου :)

Εντωμεταξύ και το link που έβαλες από overclock.net, πάλι για Ζ68 της Asrock είναι. Διπλό βαρύ με ολίγη στην κυρίααααααα!!!

Δημοσ.

Ντάξει θα αποκαλυφθώ κάνω σύνθεση σε γειτονικό φόρουμ με 1155 :lol:

Αλλά θέλω και καφέ :P

edit: Καλό μήνα είπα; Δεν είπα ε; Μια χαρά μου μπήκε πάντως από ότι είδα :lol:

Δημοσ.

Φιλε ninos και γω τελικα αυτον θα βαλω να μην προτιμησω την μητρικη την απλη που εχω στο θεμα μου;

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25081&cat=3&sub=0&pmanuf=195&sort=undefined&step=2

Θα εχει θεμα με ξεκλειδωμα κτλ;

Σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις 4πύρηνο σε 6πύρηνο?

Nino καλημέρα :)

Tελικά σε κέρδισε η Αsus. :-(

Δημοσ.

Σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις 4πύρηνο σε 6πύρηνο?

Tελικά σε κέρδισε η Αsus. :-(

Αμα τον παρω γιατι να μην τον εκμεταλευτω πληρως; Πιθανο να τον ξεκλειδωσω. Δεν κανει αυτη η μητρικη; Ειναι λιγο μετεημενα τα χρηματα. Χρειαζεται το πιο μεγαλο μοντελο; Ή κανουμε δουλεια;

Δημοσ.

Φιλε ninos και γω τελικα αυτον θα βαλω να μην προτιμησω την μητρικη την απλη που εχω στο θεμα μου;

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25081&cat=3&sub=0&pmanuf=195&sort=undefined&step=2

Θα εχει θεμα με ξεκλειδωμα κτλ;

Μια χαρα μητρικη ειναι αυτη.θα ξεκλειδωσει οτι ξεκλειδωνεται.λογικα.

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω gigabyte πάντως :P

Από μια ματιά που έριξα είδα ότι αρκετά άτομα τον έχουν ξεκλειδώσει και με παλιότερο chipset οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Επίσης να μην ξεχνάμε οτι είναι και θέμα του επεξεργαστή έτσι, δεν είναι σίγουρο οτι οι δυο επιπλέον κρυφοί πύρινες θα ξεκλειδώσουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...