Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κοντα στα 50 dvd με ταινιες που εχω τραβηξει (τα παιδια μου).

ψαχνω να βρω ενα τροπο να τα αποθηκευσω οσο ειναι καιρος (γιατι παιζονται συνεχεια)χωρις να πιανουν πολυ χωρο και χωρις να αλλοιωθει καθολου η ποιοτητα τους,ετσι ωστε αν καποιο απο αυτα καταστραφει να μπορω να το ξαναγραψω στην αρχικη του ποιοτητα.

μηπως μπορει να βοηθησει καποιος;

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δεν γινεται να μην αλλοιωθει η ποιοτητα τους και ταυτοχρονα να πιανουν λιγοτερο χωρο. Οποτε διαλεγεις τι θα κρατησεις απο τα δυο.

Το να τα κανεις backup ατοφια, ενα αρχειο iso για καθε dvd ειναι το πιο ευκολο. Με το nero η οποιοδηποτε dvd writer software (προτεινω το δωρεαν ashampoo) μπορεις να φτιαξεις ενα iso image.

Με αντιστοιχη επιλογη, φτιαχνεις παλι δισκακι χρησιμοποιωντας το Image.

Δημοσ.

Ναι τον ίδιο χώρο θα πιάνουν,αλλά μόνο έτσι με iso ή με απλή αντιγραφή τον φάκελο video_ts γίνεται χωρίς να αλλοιωθεί καθολου η ποιότητά τους.

Μπορείς μετά να τα συμπιέσεις με κάποιο πρόγραμμα π.χ. 7-Zip αφού τα mpeg αρχεία έχουν περιθώριο αλλά καταλαβαίνεις ότι μπλέκει η κατάσταση.

Άλλος τρόπος είναι να τα κάνεις mkv αυτό γίνεται εύκολα και ποιοτικά με το free make video και με bitrate από 1500 και πάνω δεν θα καταλάβεις απώλεια ποιότητας.

(Πάρε και ένα media player ρε αδερφέ και γλίτωσες μια και καλή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...