Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν αγόρασα το λάπτοπ μου συνοδευόταν από 2 δίσκους αποκατάστασης προϊόντος με windows 7 home premium 32bit. Κάτω από το λάπτοπ έχει το κλασικό πράσινο ταμπελάκι με ένα serial.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: το serial αυτό δουλεύει μόνο για windows 7 home premium 32bit έκδοση; Αν ναι, επειδή μου την σπάνε τα επιπλέον προγραμματάκια "ευκολίας" του λάπτοπ μπορώ να βρώ "κάπου" κάποια έκδοση windows 7 και να χρησιμοποιήσω εκείνη; Ή οι εκδόσεις που βρίσκονται στο ιντερνετ είναι "πειραγμένες" ελλιπής; (κάτι τέτοια έχω ακούσει γιαυτό ρωτάω)

Δημοσ.

Αυτές που προέρχονται από warez είναι, μπορείς να βρεις και αυθεντικές όμως, πχ εδώ:

http://techpp.com/2009/11/11/download-windows-7-iso-official-direct-download-links/

Εφόσον έχει το σειριακό αριθμό και την ίδια έκδοση κατεβασμένη, θα μπορείς να την ενεργοποιήσεις κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α μια χαρά!

το warez τι ακριβώς σημαίνει;

γιατί έχω βρει εκδόσεις από torrent που ουσιαστικά έχουν το Iso αποσυμπιεσμένο, όμως και αυτό το iso που κατεβάζω (θα κατεβάσω) τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αν έχει πειραχτεί δλδ.

Το δικό μου serial μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε όποια έκδοση θέλω;

μόλις είδα από άλλο θέμα ότι είναι καθαρές εκδόσεις. Κατεβάζω την 64bit (όπως αυτή έχω εγκατεστημένη και τώρα) και δοκιμάζω με το σεριαλ και ενημερώνω τι έγινε.

Επεξ/σία από santana99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...