panoss80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα με ποιο προγραμμα εγκαταστασης περναω εφαρμογες στο android μου (sony ericsson xperia ray εχω) διαβαζω για root αλλα δεν ξερω τι ειναι και αν ειναι σχετικο η πως το κατεβαζω οποιος με βοηθησει παρακαλω αναλυτικα και ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο του Ευχαριστω
dancer_69 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Η εγκατάσταση των εφαρμογών στο android γίνεται κυρίως από τη συσκευή μέσω του market. Μπορείς βέβαια να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή αν έχεις το πακέτο εγκατάστασης που είναι της μορφής ονομααρχείου.apk Μπορείς να εγκαταστήσεις ένα τέτοιο αρχείο αντιγράφοντας το στην κάρτα μνήνης της συσκευής και με κάποιο file manager εκτελώντας το. Επίσης υπάρχουν εφαρμογές για το Pc που κάνουν την εγκατάσταση απευθείας. Πιθανόν να έχει και sony ericsson κάποια. Η huawei πχ έχει το hisuite. Επίσης υπάρχουν και universal εφαρμογές που έχουν αυτή τη λειτουργία όπως τα QtADB, Android Commander, Android master, Droid Explorer κλπ(με μια αναζήτηση στο google θα βρεις πληροφορίες και links), τα οποία όμως συνήθως χρειάζονται δικαιώματα root. Αυτό γιατί ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι κλειδωμένος και δεν επιτρέπεται σε κάποιον απλό χρήστη να κάνει αλλαγές/αντιγραφές/διαγραφές αρχείων. Το root λοιπόν ξεκλειδώνει το λογαριασμό υπερχρήστη, ο οποίος μπορεί να κάνει όλες αυτές τις ενέργειες. Αν μια συσκευή είναι rooted, τότε είναι δυνατή η πρόσβαση στους φαλέλους και τα αρχεία του συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί το αρχείο apk μιας εφαρμογής να αντιγραφεί απευθείας στη διαδρομή /data/app(ή στην /system/app αν είναι εφαρμογή συστήματος).
damastes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 1. Συνδέεσαι σε wifi ή 3g και ανοίγεις την εφαρμογή market. Διαλέγεις εφαρμογή που θέλεις και αυτόματα κατεβαίνει και γίνεται η εγκατάσταση 2. Μεσω pc πας στην επίσημη σελίδα του market. https://market.android.com/ . Κάνεις Login με τα στοιχεία του gmail που έχεις βάλει στο κινητό σου. Διαλέγεις εφαρμογή που θέλεις και αυτόματα κατεβαίνει και γίνεται η εγκατάσταση στο κινητό σου 3. δεν χρειάζεται root για να εγκαταστήσεις apk Μερικές εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο επίσημο market, γα διάφορους λόγους μπορείς να τις κατεβάσεις με την μορφή *.apk (σαν το exe στα windows). Είτε την κατεβάζεις απευθείας στο κινητό σου, είτε στο pc και την μεταφέρεις στην sd κάρτα σου. Μετά πας ρυθμίσεις ---> εφαρμογές ---> άγνωστες πηγές και κάνεις tick στο κουτάκι να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών και εκτός market. Με έναν file explorer που μπορείς να βρείς στο market (astro file manager ή es file explorer ) πας στην τοποθεσία που έβαλε το apk και τι διαλέγεις. Θα σου βγεί επιλογή για να το κάνεις εγκατάσταση. Είναι τόσο απλό.
panoss80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 οκ παιδια καταλαβα και σας ευχαριστω πολυ. κατι τελευταιο . .κατεβασα απο το p/c το sktools π.χ και με usb καλωδιο στο κινητο...αλλα δεν το παιζει γι αυτο μπερδευτικα και σας ρωτησα τα ποιο πανω πως θα το καν να παιξει αυτο...ετσι εχω κατεβασει απο greekddl καποιες εφαρμογες κινητων αλλα δεν ξερω τον τροπο ευχαριστω και παλι
spirosoupia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθώ κ εγώ να κατεβάσω εφαρμογές απο το Market με συνδεδεμένο το κινητό(lg p500) στο pc αλλά δεν τα καταφέρνω. Συνέχεια βγάζει το μήνυμα: Θα γίνει σύντομα λήψη αυτής της εφαρμογής στη συσκευή σας. Επίσης δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για save στο pc. To ωραίο είναι ότι όταν κάποια στιγμή μπαίνω στο ιντερνετ απο το κινητό η εφαρμογή που είχα προσπαθήσει να κατεβάσω ,μέσω σύνδεσης με το pc, εγκαθίσταται αυτόματα. Καμιά βοήθεια; Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που να επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών μέ σύνδεση από το pc; Ευχαριστώ!
koslibpro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!Προσπαθώ κ εγώ να κατεβάσω εφαρμογές απο το Market με συνδεδεμένο το κινητό(lg p500) στο pc αλλά δεν τα καταφέρνω. Συνέχεια βγάζει το μήνυμα: Θα γίνει σύντομα λήψη αυτής της εφαρμογής στη συσκευή σας. Επίσης δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για save στο pc. To ωραίο είναι ότι όταν κάποια στιγμή μπαίνω στο ιντερνετ απο το κινητό η εφαρμογή που είχα προσπαθήσει να κατεβάσω ,μέσω σύνδεσης με το pc, εγκαθίσταται αυτόματα. Καμιά βοήθεια; Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που να επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών μέ σύνδεση από το pc; Ευχαριστώ! Πρεπει να εισαι συνενδεμενος με wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα