Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σε λιγες ημερες θα εχω στην κατοχη μου 2 WD caviar black 1Tb sata3 και θέλω να τους κάνω Raid 0. Το θέμα είναι όμως σε ποιες θύρες πρεπει να τους βάλω. Εχει η μητρικη 2 controllers (6+2) Sata ports και οι 6 είναι από Intel και οι αλλες 2 χρωματιστες θυρες είναι Marvell νομίζω. Καλύτερα που είναι να τους κουμπώσω; Σε ποιες θύρες; Ποιες οι διαφορές;

Επίσης όταν τελειώσει η δημιουργία του raid, κατα την εγκατάσταση των Windows 7 θα χρειαστώ οπωςδήποτε drivers για να προχωρήσω ή θα τους βρει μόνο του τα windows ? (από που τους κατεβάζω εαν χρειαστούν; )

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Να υποθεσουμε οτι οι 2 αυτοι δίσκοι θα ειναι για αποθήκευση δεδομένων και οχι για εγκατασταση λειτουργικού.

Τα windows θα εγκατασταθουν σε αυτους τους 2 δισκους; Αν ναι τότε θα τους συνδεσεις στις κοκκινες θυρες της intel. Στις Marvell δεν νομιζω να παιζει λειτουργικο

Δημοσ.

Οι 2 χρωματιστές θύρες είναι της JMicron. Αν συνδέσεις τους δίσκους σε αυτές τις θύρες χρησιμοποιείες την τεχνολογία DriveXpert της ASUS. Στο βίντεο τί και πώς

Δημοσ.

λειτουργικό μπορώ να βάλω με raid 0 ? Η μονο για αποθηκευση ειναι; Δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που λεει και στις επιλογες ποια επιλεγω; το Super Speed?

Δημοσ.

Στο γραφω πιο πανω δεν παιζει λειτοργικο σε αυτες

Γραψε ακυρο. Μπορείς να βάλεις λειτουργικό πανω σε αυτές επιλεγοντας superspeed στο bios αλλά λενε οτι ειναι πιο αργό σε σχέση με το τσιπακι της intel

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και στο forum της asus. και οι 2 είναι λύσεις software λέει και το καλύτερο είναι να στηθεί το raid σε pci κάρτα.Είτε το κάνεις στις θύρες της INTEL πάντως είτε στις θύρες τις Jmicron ψάξτο να δεις τις διαφορές της κάθε υλοποίησης. Το superspeed έιναι το raid0 ουσιαστικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...