manlian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, έχω πάνω στον επεξεργαστή μου ένα cooler της Zalman (δεν ξέρω το μοντέλο αλλά μοιάζει κάπως έτσι: http://i1-news.softpedia-static.com/images/extra/large/zalman-cooler-large.jpg ) το χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 χρόνια και παρατηρώ το εξής, όσο περνάει ο καιρός σταδιακά το μπλε φωτάκι που έχει στο κέντρο του ανεμιστήρα ανάβει όλο και λιγότερο, από εκεί που φώτιζε όλο το κουτί τώρα έχει φτάσει ίσα ίσα να ανάβει. Ο ανεμιστήρας πάντως γυρνάει κανονικά, και δεν φαίνεται να τρώει κάποιο κόλλημα. Υπάρχει περίπτωση να χάνει το φωτάκι και να καίγεται σιγά σιγά, ή παίζει να έιναι πρόβλημα της τροφοδοσίας; Να σημειώσω ότι το pc είναι αρκετά φορτωμένο (3 σκληροί, dvd-r, pci κάρτες γραφικών και ήχου, 2 ανεμιστήρες) με 500άρι τροφοδοτικό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εμφανίσει ποτέ προβλήματα χαμηλής τροφοδοσίας ή υπερθέρμανσης. Ένας τεχνικός από μαγαζί μου είπε ότι είναι ένδειξη πως αρχίζει να τα φτύνει η μητρική και με έβαλε σε σκέψεις. Καμιά ιδέα;
Thanos1972 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σιγα που θα φταιει η μητρικη.ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου? Μπας και εχει μαζεψει μπιχλα επανω?λογικο το βρισκω αφου ειναι στην ψυχτρα του επεξεργαστη.
manlian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικό (400άρι είναι τελικά!) το πήρα ενσωματωμένο πάνω στο κουτί που αγόρασα από τα μουλτιράμα (μητρική, κάρτες, σκληρούς κλπ τα είχα αγοράσει από αλλού) δεν είναι μάρκας, γράφει πάνω multirama model lpk9-4 400W. Σίγουρα δεν φταίει η μπίχλα γιατί το καθαρίζω αρκετά συχνά με σπρέι αέρα (εκτός κι αν περνάει με κάποιο τρόπο η σκόνη μέσα από το λαμπάκι)
Thanos1972 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μαλιστα.εαν εχεις 2 καρτες γραφικων επανω για δοκιμασε να βγαλεις την μια και να μεινεις με μια καρτα.
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μήπως απλά τώρα με τις δροσιές πέφτουν οι στροφές (pwm) και αντίστοιχα πέφτει και γ φωτεινότητα των leds;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα