Προς το περιεχόμενο

αποριες για υπολογιστη

sotiris123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οκ κ αυτο... υπαρχει για τον επεξεργαστη κατι αλλο που μπορω να κανω??? μονο στα 3.7 δεν εχω δει μπλε οθονη με 1,425(ακομα)... επειδη σε εχω κουρασει κ εσενα(κ σε ευχαριστω πολυ για ολα) θες να φτιαξω ενα αλλο θεμα στο oc section να με βοηθησει κ κανενας αλλος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε συ,το εχεις καταλαβει το τι πρεπει να κανεις σωστα?μια χαρα θα εισαι.τα εχεις μαθει πλεον.

Στα 3.7 εισαι καλα.εχεις βεβαια λιγο παραπανω ρευμα ΑΛΛΑ ειναι 5 πυρηνος.μπορει να σε κοβει ο ξεκλειδωμενος πυρηνας.Εαν με ρωτησεις 5πυρηνος στα 3.7 η τετραπυρηνος στα 4.2 θα σου πω 5πυρηνο φυσικα.

Τωρα εμεινε το cpu_nb.

Με το ρευμα που του εχεις δωσει (1.30) βαλε το στα 2.800

οκ... κατσε να δω αν ειναι κ αυτο σταθερο... αν ειναι οκ μετα ποσες ωρεσ πρεπει να τρεξω occt για να ξερω οτι ειμαι σιγουρα στεθερος??? 2ωρες ειναι το μεγιστο που το εχω τρεξει....

δεν παιζει το πσ μ εχει ψυχολογικα... ετρεχα χθες 13 ωρες occt... χωρισ κανενα ερρορ κ τπτ... κ τωρα π ανοιξα το πσ μ το εβγαλε ενω κατεβαζα σε jdownloader κ ημουν Firefox...

Στο ξένο forum λες ότι έχεις μόνο τον ssd συνδεδεμένο που έχει και τα wnidows και σου τα λέει αυτό αλλά μετά που κανείς αυτή τη διαδικασία μπαίνει ??? Δοκίμασες να τον συνδέσεις σε άλλη υποδοχή sata ??? Ακόμα και σε sata 2 αν είναι sata 3 ???

Στο ξένο forum λες ότι έχεις μόνο τον ssd συνδεδεμένο που έχει και τα wnidows και σου τα λέει αυτό αλλά μετά που κανείς αυτή τη διαδικασία μπαίνει ??? Δοκίμασες να τον συνδέσεις σε άλλη υποδοχή sata ??? Ακόμα και σε sata 2 αν είναι sata 3 ???

Ναι δοκίμασα και σκέτο τον ssd και μου βγάζει "Non-system disk, press any key to continue" και μόλις πατάω ένα κουμπί κάνει Load κανονικότατα....

Δεν δοκίμασα να τον βάλω αλλού, θα δοκιμάσω, επίσης θα δοκιμάσω και διαφορετικό καλώδιο sata όπως μου προτείνανε στο overclock.net

για τσέκαρε αν ο controller για το δίσκο είναι σε ahci

Το ahci δεν ήταν ενεργοποιημένο, μου είπαν απο το overclock.net να το ρυθμίσω, το έκανα, αλλά δεν έκανε καμία διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...