Thanos1972 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Τα timings βαλε τα 9-9-9-25-34 1Τ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 οκ κ αυτο... υπαρχει για τον επεξεργαστη κατι αλλο που μπορω να κανω??? μονο στα 3.7 δεν εχω δει μπλε οθονη με 1,425(ακομα)... επειδη σε εχω κουρασει κ εσενα(κ σε ευχαριστω πολυ για ολα) θες να φτιαξω ενα αλλο θεμα στο oc section να με βοηθησει κ κανενας αλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ρε συ,το εχεις καταλαβει το τι πρεπει να κανεις σωστα?μια χαρα θα εισαι.τα εχεις μαθει πλεον. Στα 3.7 εισαι καλα.εχεις βεβαια λιγο παραπανω ρευμα ΑΛΛΑ ειναι 5 πυρηνος.μπορει να σε κοβει ο ξεκλειδωμενος πυρηνας.Εαν με ρωτησεις 5πυρηνος στα 3.7 η τετραπυρηνος στα 4.2 θα σου πω 5πυρηνο φυσικα. Τωρα εμεινε το cpu_nb. Με το ρευμα που του εχεις δωσει (1.30) βαλε το στα 2.800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 οκ... κατσε να δω αν ειναι κ αυτο σταθερο... αν ειναι οκ μετα ποσες ωρεσ πρεπει να τρεξω occt για να ξερω οτι ειμαι σιγουρα στεθερος??? 2ωρες ειναι το μεγιστο που το εχω τρεξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 πφφφφ μετα απο τοσες ωρες που το τεσταρα παλι μπλε οθονη... παιζει να φταει το cpunab η το frequency? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voliminal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε εγώ τι μαλακεία παίζει να έκανα και γάμησα το boot μου? http://www.overclock.net/t/1165186/ga-990fxa-ud3-what-did-i-do-with-my-boot-set-up-plz-help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Σωτηρη,για βαλε το cpu_nb 2600. Voliminal σε τι φαση ησουν οταν συνεβη αυτο?δοκιμαζες overclocking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Οταν τρεχω occt πανω απο πια θερμοκρασια να το σταματαω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voliminal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Σου στέλνω μνμ για να μη χαλάμε το θέμα του παιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 δεν παιζει το πσ μ εχει ψυχολογικα... ετρεχα χθες 13 ωρες occt... χωρισ κανενα ερρορ κ τπτ... κ τωρα π ανοιξα το πσ μ το εβγαλε ενω κατεβαζα σε jdownloader κ ημουν Firefox... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostisstam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Voliminal τι εννοείς, ότι δουλεύουν αλλά απλά δεν έχεις εικόνα, ούτε ακούς το συνηθισμένο μπιπ ??? Έγινε από o/c ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voliminal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Όχι δεν έγινε απο Overclocking, είναι άσχετο, έχω γράψει στο ξένο φόρουμ αν θες μπες να διαβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostisstam Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Στο ξένο forum λες ότι έχεις μόνο τον ssd συνδεδεμένο που έχει και τα wnidows και σου τα λέει αυτό αλλά μετά που κανείς αυτή τη διαδικασία μπαίνει ??? Δοκίμασες να τον συνδέσεις σε άλλη υποδοχή sata ??? Ακόμα και σε sata 2 αν είναι sata 3 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 για τσέκαρε αν ο controller για το δίσκο είναι σε ahci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voliminal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Στο ξένο forum λες ότι έχεις μόνο τον ssd συνδεδεμένο που έχει και τα wnidows και σου τα λέει αυτό αλλά μετά που κανείς αυτή τη διαδικασία μπαίνει ??? Δοκίμασες να τον συνδέσεις σε άλλη υποδοχή sata ??? Ακόμα και σε sata 2 αν είναι sata 3 ??? Ναι δοκίμασα και σκέτο τον ssd και μου βγάζει "Non-system disk, press any key to continue" και μόλις πατάω ένα κουμπί κάνει Load κανονικότατα.... Δεν δοκίμασα να τον βάλω αλλού, θα δοκιμάσω, επίσης θα δοκιμάσω και διαφορετικό καλώδιο sata όπως μου προτείνανε στο overclock.net για τσέκαρε αν ο controller για το δίσκο είναι σε ahci Το ahci δεν ήταν ενεργοποιημένο, μου είπαν απο το overclock.net να το ρυθμίσω, το έκανα, αλλά δεν έκανε καμία διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα