Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα ετσι ακριβως οπως εισαι,δοκιμασε να ξεκλειδωσεις μια και τον 6ο πυρηνα(με το turbo off παντα ετσι?).

Εαν δεν ξεκλειδωσει,υποθετουμε οτι ειναι ελαττωματικος και γυρνας στο σταδιο που εισαι τωρα δηλαδη.

Μετα ανεβαζεις τον πολλαπλασιαστη κατα 0.5 η κατα 1 για να κλοκαρεις.

Τις μνημες τις εχεις στα 1600 με 1.65 ρευμα ετσι?

Δημοσ.

ναι στο 1600 με 1.65... δοκιμαζω τον 6ο κ μετα....ο πολλαπλασιστης ειναι to multiplier frequency ετσι? το ανεβαζω στην αμεσως επομενη κ ολα τα αλλα (το nb multiplier δλδ) το αφηνω ιδια? κ μετα τρεχω παλι καμια ωρα οcct κ ξαναανεβαζω? κ ποιο ειναι το οριο σε θερμοκρασια?

ακυρο ο 6ος... η σταθερη κατασταση ειναι ο 3ος απενεργοποιημενος κ οι αλλοι 2 ενεργοποιημενοι οποτε το αφηνω ετσι...εβαλα το multiplier x16 3200 κ τωρα θα τρεξω occt να δω

Δημοσ.

Ωραια αρα παμε σε 5πυρηνο που φυσικα δεν σε χαλαει καθολου.

Αφου ανεβηκε στο 3100 και μπενεις windows πριν κανεις το τεστ ξανακανε reset και βαλε το ρευμα του επεξεργαστη στο 1.35 και τον πολλαπλασιαστη ενα σκαλι παραπανω.

Θα μπει windows.οκ,ξανα reset Και μετα το ρευμα του υπολογιστη το αφηνεις στο 1.35 και απλα πειραζεις τον πολλαπλασιαστη ενα ποιο πανω.

Αφου θα το κανεις ολα αυτο με 1.35 ρευμα,δες μεχρι ποιο σημειο δεν καταφερει να μπει windows.στο σημειο που δεν καταφερει να μπει windows,γυρνα τον πολλαπλασιατη στο αμεσως προηγουμενο και μπες windows και τρεξε το test.εαν δεν το βγαλει,ανεβαζεις ρευμα.

Δημοσ.

Αυτός είναι ο δικός μου

6core.png

Με απασχολεί το max tdp Που λέει, μήπως είναι πολύ?

Στο OCCT στο CPU VCORE είδα min: 1.36 max: 1.38

Το turbo δεν κάνει να είναι enabled όταν δουλεύει ως 6 core?

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι τα: cpu load line calibration, cpu spread spectrum και cpu_nb?

Εδώ more info:

occt.png

Τρέχοντας το occt όταν χρησιμποποιώ και chrome, ψιλοfreezάρει μερικές φορές, κυρίως σε alt+tab, κάτι που στο Prime δεν μου το έκανε όσο έτρεχε.

Θα πρέπει να με ανυσχηχεί?

Δημοσ.

να προσεχεισ με το occt γτ σε μενα δεν μ εδειχνε καθολου το cpuz κ to hwmonitor ενδειξεις... ουτε ρευμα ουτε θερμοκρασιες...

Δημοσ.

τις βλεπεισ απο το cputin αλλα κ παλι πρεπει να μπλοκαρουν to cpuz k to hwmonitor με το occt...

με το pride σε μενα δουλευουν οκ....

Δημοσ.

68301183.png

Δεν έχει Cputin πρέπει να είναι το 75άρι που μου βγάζει ε?

Είμαι 42mins στο occt και όλα καλά. Και κάνω και χρήση ταυτόχρονα.

Δημοσ.

το εφτασα 3,7 με 1,35 ρευμα κ εμπαινε κανονικα μετα στο τεστ ετρωγα μπλε οθονες συνεχεια κ τωρα εχω φτασει στο 1,425 κ τρεχει για κανα 5λεπτο(ρεκορ σε σχεση με τα προιηγουμενα...:P) κ βλεπω... αμα με στοκ ψυχτρα εχεισ τετοιουσ βαθμους φανταζομαι οτι εισαι υπερβολικα καλα γτ εγω ειχα πολυ παραπανω...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...