Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η καλητερη επιλογη ειναι το αυτο... ολεσ τισ αλλεσ 1.3 εβαζα 1.4 μ εβγαζε στο cpuz... αρα το αφηνω αυτο κ τρεχω για μια ωρα occt κ ποσταρω φοτο...

Λοιπον τρεχω κανα 10λεπτο το occt ολα κομπλε... απλα αυτο με τα ρευματα... αμα το εβαζα στο 1/2 στα 1,2 πηγαινει 1,375 με 1,4 ενω με 1/4 επαιζε μεχρι 1,45 κ με dissabled καποιες φορες παραπανω... με αυτο τωρα ειναι στο 1.37.. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω μηπως στρωσει?

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμμ.τι να σου πω.εχει τοσο πολυ διαφορα ε?μαλιστα.στο 100%δεν εχει επιλογη να το κανεις ε?μαλιστα.επισης βαλε και το cpu_nb Load line calibration σε οτι βαλεις και το αλλο.και απενεργοποιησε το cpu spread spectrum.

Δημοσ.

το cpu_nb line calibration δεν το βρηκα... to spectrum το εβαλα dissabled ξαναδοκιμαζω....Link Link Link αυτες ειναι ολες ι ρυθμισεισ του Bios κ μετα εχει κατι αλλες northbridge k southbridge που λενε για cool and quiet Κ κατι τετοια...

λοιπον ακυρο ολα αυτα που σου ειπα... το cpuz οπως κ to hwmonitor τρωνε σκαλωματα κ δεν δουλευουν παραλληλα με το occt... με 1/2 ρευμα κ πριντε στο cpuz μ παει περιποθ 1,22 ενω εχω δωσει 1,3.το ιδιο γινετε κ οταν βαζω occt κ ανοιγω κ βλεπω ρευματα απο το asrock extremetuningtool.. to spectrum το εβαλα αυτο παλι κ το δοκιμασα αυτο... κ βαθμοι 60

Δημοσ.

Ναι.. δεν επρεπε? to εκλεισα κ τα ρευματα κ σε ιντλε κ σε φουλ ειναι περιπου στο 1,25 ενω εγω δινω 1,3 με καλιμπρετιον 1/2... να το αλλαξω κ σε 1/4 η ειναι οκ σε αυτα τα νουμερα?

ξαναδοκιμασα για τους 6 πυρηνες με ρευμα 1,45 κ 1,475 αλλα μετα απο λιγη ωρα παλι μπλε οθονη... οι αλλεσ ρυθμισεισ ηταν. calibration 1/2,turbo off, spectrum on... με 5πυρηνες κ ρευμα στο 1,3 κ σε ιντλε κ σε φουλ εχω ρευμα περιπου 1,23 με 1,26μεγιστο

Δημοσ.

Και εγώ ξεκλείδωσα σε 6πύρινο τον δικό μου, θα πρέπει να πειράξω κάτι? Βλέπω ότι ρίχνετε τα ρεύματα εδώ.

Θα σας πω παραπάνω info απο το σπίτι.

Γενικά στο cpu-z μου βγάζει 6 cores και 6 threads. Στα bios απο Core 0 έως Core 5, και με prime για κάνα 20άλεπτο δεν έβγαλε κανένα error.

Δηλαδή είναι όλα κομπλέ? Δουλεύουν και οι 6 πυρήνες σωστά? Στο all cpu meter μου βγάζει και τους 6 πυρήνες να δουλεύουν.

Απο εδώ και πέρα πρέπει να κάνω κάτι άλλο? ΠΧ να ρίξω ρεύματα? (πέρα απο το OC)

Δημοσ.

Οκ εύκολο. Να ρωτήσω, απο κάποια στιγμή και μετά εξαφανίζετε το Prime και πάει στο tray σωστά? Γιατί ενώ μου έκλεισε το παράθυρο ο επεξεργαστής ακόμη πήγαινε κομμάτια 100%.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να κάνω τώρα?

Δημοσ.

Διαβασε αυτο το θεμα απο την τεταρτη σελιδα και μετα και θα καταλαβεις πολλα.

Κλεισε και το turbo,πειραματισου με το cpu load line calibration και κλεισε το cpu spread spectrum.

Μετα προσπαθησε να μπαινεις windows με οσο το δυνατον λιγοτερο ρευμα γινετε.Εαν σε καποια φαση δεν τα καταφερεις,ανεβασε το ρευμα στην αμεσως μεγαλυτερη τιμη.εαν μπει τρεξε τεστ.

Εαν δεν βγαλεις τεστ,ξαναανεβασε το ρευμα.κου γενικοτερα πειραματισου ετσι.

Ανεβασε και το ρευμα που cpu_nb και εσυ.βαλε το στο 1.30 γιατι μετα θα τον κλοκαρουμε κιολας. :mrgreen:

Δημοσ.

καλημερα αρχικα... εβαλα την νεα ψυχτρα κ χωραει ισα ισα στο κουτι...:Ρ επαιξα με τα ρευματα κ τα καλητερα τα δινει στο 1/2... 1.232-1.24 ενω εχω βαλει 1.3... τρεχω πριμε κανα 10λεπτο κ εχω θερμοκρασια 45 βαθμους με 5πυρηνο... θα το αφησω κανα 2ωρο που θα λειπω να δω κ μεχρι που θα φτασει....

Δημοσ.

Το καλυτερο ρε συ με τα ρευμaτα ειναι να δινει ακριβως οτι λεει το bios.δηλαδη εαν το βαζεις στο 1.30 να δειχνει απο 1.29 ας πουμε μεχρι 1.31.για τετοια ταξη μεγεθους μιλαμε.

Καλη μαγκια με την ψυχτρα.Αντε αντε.good job.

Δημοσ.

τοτε την καλητερη ενδειξη την παιρνω με dissabled... σε ιντλε παιζει απο 1.288 μεχρι 1.320 αλλα σε φουλ απο 1.296 μεχρι 1.304

Δημοσ.

οκκκ... το αφησα dissabled... τωρα ειμαι στα 1.3 κ ειμαι σταθερα να κατεβω κ αλλο προσ τα κατω??? η δεν χρειαζετε?

Δημοσ.

Τρεξε ενα 2ωρο occt τεστ με large data στο ρευμα που εισαι.

Εαν το περασει θα ανεβασουμε τα ρολογια.ετσι και αλλιως οταν θα ανεβουν τα ρολογια θα χρειαστει να ανεβασουμε το ρευμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...