Προς το περιεχόμενο

αποριες για υπολογιστη

sotiris123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πωπωπω τι δυσκολο ειναι να περασεισ πισω απο το κουτι ολα τα καλωδια κ να τα δεσεισ σωστα ωστε να κλεινει το καπακι...:P αντε να ερθει η καρτα γραφικων κ οι ραμ κ ετοιμο το πσ... παντως πολυ θορυβο η μαμα ψυχτρα...πφφφ κ με αυτη τη ψυχτρα εχω περιθωριο να δοκιμασω αν ξεκλειδωνουν οι επεξεργαστες? η θα ανεβασει θερμοκρασιες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πωπωπω τι δυσκολο ειναι να περασεισ πισω απο το κουτι ολα τα καλωδια κ να τα δεσεισ σωστα ωστε να κλεινει το καπακι...:P αντε να ερθει η καρτα γραφικων κ οι ραμ κ ετοιμο το πσ... παντως πολυ θορυβο η μαμα ψυχτρα...πφφφ κ με αυτη τη ψυχτρα εχω περιθωριο να δοκιμασω αν ξεκλειδωνουν οι επεξεργαστες? η θα ανεβασει θερμοκρασιες?

wtf ????

οι πυρήνες θα (αν) ξεκλειδώσουν

Μιας και το πηρες,μπες μια μεσα στο Bios και δωσε manual ρευμα 1.45 και καπου θα βρεις την επιλογη για να ξεκλειδωσεις τους πυρηνες.για πατα το μια.

λοιπον σμρ μου ηρθαν ολα τα πραγματα κ θελω να ξεκλειδωσω αν εχει πυρηνες, να βαλω το ρευμα στα 1.45 και να παω της ραμ στα 1600... γραφω

τις εντολες για να μου πειτε... asrock ucc, cpu active core control,amd turbo core technology,amd io c-state support.. k ποιο ρευμα αλλαζω??? σε αυτη τη φοτο ειναι ολα... Link

λοιπον εψαξα λιγο μονος μου... ξεκλειδωσα κ τους αλλους πυρηνες αλλα ειχα ενα προβλημα... 1ον) sto hwmonitor μ εδειχνε θερμοκρασια 0βαθμους κ 6 πυρηνες... οπως κ στο τασκ μανατζερ... αλλα συνεχεια μου εβγαζε μπλε οθονες... το μονο που εκανα ειναι να αλλαξω τους χρονισμους ραμ στα 1600 κ να ξεκλειδωσω τους πυρηνες... δεν πειραξα ρευματα η χρονισμους ραμ....

Σε πρώτη φάση να ελέγξεις αν έχεις το τελευταίο BIOS της μητρικής σου που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις. O 960T είναι πολύ καινούριος και θέλει το τελευταίο BIOS για να παίξει σωστά.

Δεύτερον, στην αρχή δεν αλλάζεις χρονισμούς. Μην σου πω σε πρώτη φάση κάνεις UNDERclock όταν ανοίξεις τους νέους πυρήνες για να δεις αν παίζουν σωστά. Επίσης δεν πήρες το καταλληλότερο chipset για ξεκλείδωμα 960T. Τις καλύτερες πιθανότητες τις έχεις με 890FX και μετά με 990FX

τωρα εκανα το update.. οταν ειμαι με τις εργοστασιακες ρυθμισεις ολα ειναι οκ... ουτε μπλε οθονες ουτε τπτ... τισ μπλε οθονες κ το προβλημα με τις θερμοκρασιες(που δεν μ τισ δειχνει) το επαθα οταν πειραξα τη ραμ κ τους πυρηνες...

Το οτι δεν σου δειχνει θερμοκρασιες σε cores ειναι λογικο απο την στιγμη που ξεκλειδωνεις πυρηνες.Ετσι γινετε.

Τωρα οσον αφορα τις μπλε οθονες,κανε αυτα που λεει ο νινος.

αμα βαλω τουσ χρονισμους απο τισ ραμ σε 1600 πρεπει να πειραξω κ το ρευμα??? ειναι στο auto. οπως κ το ρευμα απο τον επεξεργαστη αμα ξεκελιδωσω τους πυρηνες... γτ δεν τα εχω πειραξει ολα στο αuto ειναι

Βαλε τις μνημες 1600 με 1.65 ρευμα για αρχη.(αυτο σε περιπτωση που ειναι αυτες που εχεις στην υπογραφη σου).

Μετα βαλε Manual το ρευμα του επεξεργαστη στο 1.45 και μπες windows,ανοιξε cpuz και πες μας ποσο ρευμα δινει σε Load φαση.

Μετα δοκιμαζεις να ξεκλειδωσεις τους πυρηνες.Εαν δεν ειναι σταθερο ετσι δοκιμασε με 1.475 ρευμα.Επισης το ρευμα cpu_nb βαλε το στο 1.30 για καλο και για κακο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...