Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η Sony Ericsson να έχει παραμερίσει το Xperia X10 όσον αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού, όμως ανακοίνωσε σήμερα την αναβάθμιση σε Android 2.3.4 αρκετών μοντέλων της δημοφιλούς σειράς της smartphones. Πρόκειται για τα Xperia Arc, Play, Neo, Mini, Mini Pro, Pro, Ray, Active, Neo V, Arc S και Live με Walkman. Οι αναβαθμίσεις θα ξεκινήσουν αρχικά σε περιορισμένο αριθμό συσκευών, σύντομα όμως θα γίνουν διαθέσιμες προς όλους.

XperiaLineUp.jpg

Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη της νεάς έκδοσης Android είναι το 3D sweep panorama, μια τεχνολογία μετατροπής εικόνων 2D σε τρισδιάστατες ύστερα από ειδική επεξεργασία. Ουσιαστικά γίνεται λήψη μιας δισδιάστατης φωτογραφίας κουνώντας τη συσκευή μπροστά από το αντικείμενο. Το λογισμικό εκμεταλλεύεται την κίνηση αυτή για τη λήψη φωτογραφιών υπό διαφορετικές γωνίες. Δυστυχώς το 3D sweep panorama δεν θα είναι διαθέσιμο στο Xperia Play. Επιπλέον η έκδοση 2.3.4 του Android ενσωματώνει νέα έκδοση του Facebook η οποία είναι βαθύτερα συνδεδεμένη με το λειτουργικό σύστημα.

Η Sony Ericsson δεν έχει ανακοινώσει ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα λάβουν την ενημέρωση πρώτοι, αλλά υπολογίζεται να είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους.

Link.png Site: pocketnow.com

Update 3/11/11

Τη δυνατότητα πληκτρολόγησης κειμένου μέσω Gestures ανακοίνωσε η Sony Ericsson στην επερχόμενη αναβάθμιση της σειράς Xperia. Έτσι μπορεί κανείς να πληκτρολογεί κείμενο χωρίς να αφήνει το δάχτυλό του από την οθόνη του smartphone για να γράψει το επόμενο γράμμα των λέξεων. Η αναβάθμιση αυτή θα υποστηρίζει και το ελληνικό πληκτρολόγιο όπως και όλες τις διεθνής γλώσσες που περιλαμβάνονται στις συσκευές.

Link.png Site: blogs.sonyericsson.com

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Να ναι καλά το xda.Σχεδον όλα τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν στο 2.3.4 έχουν ήδη μεταφερθεί στο x10.

Facebook Inside Xperia 2.0

xLoud

Bravia Engine

Swype Keyboard

Timescape

music player

data monitor

κλπ κλπ.

Δημοσ.

Πολύ θετικά όλα αυτά. Καλώς ή κακώς, δεν έκατσα να τα περιμένω και έβαλα το cyanogenmod για να δω επιτέλους τη συσκευή μου να συμπεριφέρεται όπως θα ήθελα εξ' αρχής.

Δημοσ.

εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αργούν τοσο πολυ οι εταιρείες κινητών να αναβαθμίσουν το android. δηλαδή οι τρίτοι developers είναι πιο έξυπνοι?

Δημοσ.

τρομπη και εσχος να μην αναβαθμιζεται το x10mini πρωτης γενιας και ειμαστε σε offical 2.1 αλα βλεπετε λεει η sony ericsson παρτε την beta συσκευη και οταν βγαλω το νεο x10 mini ξανα αγοραστε το οστε να εχεται την κανονικη συσκευη απο το κακο στο χειροτερο καθε περιση και καλητερα καθε φετος και χειροτερα.

Δημοσ.

Νομίζω οτι απο εδω και πέρα θα πρέπει να αντιδρουμε και εμείς στις εταιριες ανάλογα....

οχι εσύ....να δεις ένα ΟΧΙ που θα φας απο μένα

Δημοσ.

φήμες λένε ότι σκέφτονται να αναβαθμίσουν και το x10 στο ics :P

το είπαμε,μην στηρίζεστε τόσο πολύ στην official υποστήριξη του εκάστοτε κινητού.Πριν αγοράσετε,δείτε λίγο τα αντίστοιχα forums,πόσο κλειδωμένο είναι,κοντοζυγίστε την κατάσταση,πόσοι ασχολούνται με αυτό,πόσοι το έχουν.

πχ.το s2,το έχει ένα μεγάλο ποσοστό,και η κοινότητα το έχει εξυψώσει όσο δεν πάει.Και με αυτό το hardware,θα περάσει αρκετός καιρός για να ξεχαστεί.

Έτσι λειτουργεί το android.Για αυτό είναι ανοιχτό.

Δημοσ.

x8 με 2.3.7 εδω.

και ασε την SE να κανει οτι θελει.

Έχω κι εγώ X8, δεν έχω περάσει κάποια custom rom, το έχω official και rooted για τους γνωστούς λόγους. Με ενδιαφέρει κυρίως η σταθερότητα γιατί όπως και να το κάνουμε ένα κινητό είναι πάνω απ' όλα εργαλείο επικοινωνίας. Δυστυχώς μετά από ένα χρόνο παρατηρώ εμφανή σημάδια καθυστέρησης. Σκέφτομαι να το κάνω ένα format και δεν αποκλείω την πιθανότητα μιας custom rom. Το ερώτημα μου είναι, πέρα από τα extra features υπάρχει κάποια εμφανή βελτίωση απόδοσης;

Αν ναι δώσε αν μπορείς το link αυτουνού που έβαλες εσύ, για να μην πέσω σε καμιά άλλη έκδοση. :D

Όσον αφορά την Sony Ericsson μετά την δήλωση ότι δεν θα αναβαθμιστούν επειδή δεν έχουν λέει αρκετούς πόρους για αυτά τα κινητά, (για να αγοράσει ο κόσμος τα καινούργια τους). Είχαμε στην οικογένεια επιδότηση για 2 κινητά και έβαλα βέτο για sony.

Δημοσ.

Update 3/11/11

Τη δυνατότητα πληκτρολόγησης κειμένου μέσω Gestures ανακοίνωσε η Sony Ericsson στην επερχόμενη αναβάθμιση της σειράς Xperia. Έτσι μπορεί κανείς να πληκτρολογεί κείμενο χωρίς να αφήνει το δάχτυλό του από την οθόνη του smartphone για να γράψει το επόμενο γράμμα των λέξεων. Η αναβάθμιση αυτή θα υποστηρίζει και το ελληνικό πληκτρολόγιο όπως και όλες τις διεθνής γλώσσες που περιλαμβάνονται στις συσκευές.

Link.png Site: blogs.sonyericsson.com

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...