memax Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον εχω στα χερια μου ενα φλασακι το οποιο περιεχει πολυ σημαντικες για την δουλεια φωτογραφιες. Το φλασακι αυτο ειχε κατα 99% ενα trojan το οποιο υποτιθεται οτι το καθαρισα με το kaspersky ( αυθεντικο). Το προβλημα τωρα ειναι πως ενω φαινεται οτι ειναι γεματη η μνημη του ( που έιναι γεματη με φωτο ), μολις το ανοιγω ειναι σαν να ειναι ενας κενος φάκελος. Τα ονόματα πάντως των αρχειων μπορω να τα δω μεσω αλλων προγραμματων όπως διαχειρηστες copy paste, αλλα δεν μπορω να δω τα αρχεία οταν ανοιγω τον φλασακι. Σαν δηλαδη να εχεω ένα φλασακι με κρυφά όλα τα αρχεία του. Καμια ιδέα? Μεσω dos μηπως ξερετε τιποτα? Ευχαριστώ Ακυρο mens μεσα απο ενα disc analyzer την βρηκα την ακρη να παρω τουλαχιστον αυτα που θελω
Xvipes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μήπως απλά στα έκανε τα αρχεία κρυφά?Βάλε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και δες αν θα τα εμφανίσει...
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση με το active file recovery
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αυτό που λέει ο xvipes, μάλλον κρυφά στα έκανε. Πήγαινε στις επιλογές φακέλων και εμφάνισε τα κρυφά αρχεία καθώς και τα αρχεία συστήματος ή τρέξε ένα attrib -h -s *.* /S στον κεντρικό φάκελο του usb (μέσα από Γραμμή εντολών φυσικά) και θα σου εμφανίσει τα πάντα. Μπορείς να κάνεις copy-paste την εντολή στο σημειωματάριο και να το σώσεις με κατάληξη .bat (αντί .txt) μέσα στο usb και να το τρέξεις.
memax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μήπως απλά στα έκανε τα αρχεία κρυφά?Βάλε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και δες αν θα τα εμφανίσει... Αυτο ηταν το πρωτο που εψαξα φιλε μου αλλα δεν ηταν ετσι. Αν και μετα την εκκαθαριση με το antivirus δεν φαινοταν να εχω προβλημα, και παλι δεν μπορουσα να τα κανω αντιγραφη ή αποκοπή. Τεσπα το προβλημα λυθηκε με ενα disc analyzer το οποιο ήταν το μόνο με το οποιο μπόρεσα να το ανοίξω και να παρω ( εστω και ένα ενα ) αυτα που ήθελα. Σας ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα