HARIS21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 μετα απο ενα φορματ που εκανα σε ενα στα8ερο pc(ΝΤΕL PEDIUM 4 CPU 3GHZ RAM 2GB που εχω και που του εβαλα windows 7 δεν μου ανοιγει η οθονη στην εκκινηση(δεν φορτωνειι καθουλου τα γραμματα στην αρχη) παρα μονο οταν του παταω ενα κουμπακι που εχει ποιο κατω και κανει restart , τι μπορει να φτεει?πριν του κανω format αργουσε παρα πολυ αν ανοιξει
Xvipes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μήπως λέω μήπως άλλαξες οθόνη και αργεί να ανοίξει?εκτός αν κατάλαβα λάθος και εννοείς ότι δεν ανοίγει καθόλου κατά το πρώτο boot και πρέπει να του δώσεις επανεκκίνηση για να πάρει και η οθόνη μπρος. Κάνει μπιπ το tower?
HARIS21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μήπως λέω μήπως άλλαξες οθόνη και αργεί να ανοίξει?εκτός αν κατάλαβα λάθος και εννοείς ότι δεν ανοίγει καθόλου κατά το πρώτο boot και πρέπει να του δώσεις επανεκκίνηση για να πάρει και η οθόνη μπρος. Κάνει μπιπ το tower? δεν εχω αλλαξει οθονη και μου ανοιγει κανονικα οταν κανω boot apo μικρο στρογγιλο κουμπακι που ειναι πιο κατω ,το μπιπμ το κανει κανονικα... δεν εχω αλλαξει οθονη και μου ανοιγει κανονικα οταν κανω boot apo μικρο στρογγιλο κουμπακι που ειναι πιο κατω ,το μπιπμ το κανει κανονικα...
Xvipes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 κάνε ένα reset το bios για αρχή μήπως φτιάξει έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα