Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο ενα φορματ που εκανα σε ενα στα8ερο pc(ΝΤΕL PEDIUM 4 CPU 3GHZ RAM 2GB που εχω και που του εβαλα windows 7 δεν μου ανοιγει η οθονη στην εκκινηση(δεν φορτωνειι καθουλου τα γραμματα στην αρχη) παρα μονο οταν του παταω ενα κουμπακι που εχει ποιο κατω και κανει restart , τι μπορει να φτεει?πριν του κανω format αργουσε παρα πολυ αν ανοιξει

Δημοσ.

Μήπως λέω μήπως άλλαξες οθόνη και αργεί να ανοίξει?εκτός αν κατάλαβα λάθος και εννοείς ότι δεν ανοίγει καθόλου κατά το πρώτο boot και πρέπει να του δώσεις επανεκκίνηση για να πάρει και η οθόνη μπρος.

Κάνει μπιπ το tower?

Δημοσ.

Μήπως λέω μήπως άλλαξες οθόνη και αργεί να ανοίξει?εκτός αν κατάλαβα λάθος και εννοείς ότι δεν ανοίγει καθόλου κατά το πρώτο boot και πρέπει να του δώσεις επανεκκίνηση για να πάρει και η οθόνη μπρος.

Κάνει μπιπ το tower?

δεν εχω αλλαξει οθονη και μου ανοιγει κανονικα οταν κανω boot apo μικρο στρογγιλο κουμπακι που ειναι πιο κατω ,το μπιπμ το κανει κανονικα...

δεν εχω αλλαξει οθονη και μου ανοιγει κανονικα οταν κανω boot apo μικρο στρογγιλο κουμπακι που ειναι πιο κατω ,το μπιπμ το κανει κανονικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...