Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν εχεις ψυχτρα και θες να κανεις overclock εγω θα σου προτεινα αυτην... coolermaster v8

κοιτα ομως αν χωραει στο κουτι που εχεις τωρα

Ρε μην λες ότι ναναι και εσύ τώρα ...

υπερβολική η ψύκτρα για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή ασε που υπάρχουν και άλλες πολυ καλυτερες σε αυτά τα λεφτά!!! Ασε που είνια και το τελευταίο που τον ενδιαφέρει αυτή την στιγμή!!

Δημοσ.

τo pc το εχει ο τεχνικος και ειναι γνωστος δεν πιστευω να θελει να μου φαει λεφτα..επισης εχω την εντυπωσει οτι παιζει να φταιει και η μητρικη υποθετοντας μονο..το bios reset το εκανα και συνεχιζε να μην αναβει το pc...απλα στο συναρμολογμουμενο pc που θα χαλασω 200-300 ευρα θα εχω την ανεση να πειραματιστω και λιγο με overclock...ναι με τρωει :P..καρτα γραφικων και μνημες ειναι οκ μονο για την μητρικη και τον επεξεργαστη δεν ξερω..

.

Δημοσ.

Ρε μην λες ότι ναναι και εσύ τώρα ...

υπερβολική η ψύκτρα για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή ασε που υπάρχουν και άλλες πολυ καλυτερες σε αυτά τα λεφτά!!! Ασε που είνια και το τελευταίο που τον ενδιαφέρει αυτή την στιγμή!!

Σωστα υπερβολικη δεν ειναι...ειναι αναλογα τι overclock θες να κανεις να το φτασεις 4 ή στα ορια του;

Συμφωνο οτι ειναι το τελευταιο που τον ενδιαφερει

τo pc το εχει ο τεχνικος και ειναι γνωστος δεν πιστευω να θελει να μου φαει λεφτα..επισης εχω την εντυπωσει οτι παιζει να φταιει και η μητρικη υποθετοντας μονο..το bios reset το εκανα και συνεχιζε να μην αναβει το pc...απλα στο συναρμολογμουμενο pc που θα χαλασω 200-300 ευρα θα εχω την ανεση να πειραματιστω και λιγο με overclock...ναι με τρωει :P..καρτα γραφικων και μνημες ειναι οκ μονο για την μητρικη και τον επεξεργαστη δεν ξερω..

.

πηγαινε τον και καπου αλλου να δεις τι θα σου πουν

Και επειδη μου αρεσει να πεταω ιδεες (εστω και βλακειες :D ) κοιτα και αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Arctic-Cooling-Freezer-7-Pro-CPU-Cooler-DCACO-FP701-CSA01.htm γιατι οντως για εσενα η προηγουμενη ειναι υπερβολικη

Δημοσ.

μπα καθολου δυσκολο καποια στιγμη αρχισε να μυριζει καμενο και καποια καλωδια εβγαζαν καπνους...μαλλον...:P

lol σορρυ φιλε μου αυτη ειναι η ram μου..

λοιπον μπηκα στα bios και ημουν σαν την αλικη στην χωρα των θαυματων..πειραξα voltage fsb και γενικως τις επιλογες που εχει για τον επεξεργαστη δεν πολυθυμαμαι και αφου βγηκα απο τα bios εκλεισε το pc..το ανοιξα και εκει μου ξαναεκλεισε το ξαναανοιξα και μ εκλεισε και παλι..απο κει κ περα δεν ανοιξε...

μάλλον το τροφοδοτικό σου παρέδωσε πνεύματι κ αν όχι το τροφοδοτικό ,2 πιθανόν θύμα η μητρική. ο επεξεργαστης δεν καίγεται έτσι απλά.

Δημοσ.

.

Ωραία όταν μαθουμε στα σιγουρα τι φταίει ελα πες το μας και μετα βλεπουμε τι μπορεις να κανεις!!

Αν είναι μητρική ή τροφοδοτικο τοτε την βγάζεις πολυ φθηνά!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...