alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα(ψαχνω δηλ τι καρτοκινητο να χρησιμοποιησω στο tablet μου)σε καταστημα κινητης μου ειπανε οτι αν βαλεις sim απο καρτοκινητο σε tablet δεν "παιζει" το ιντερνετ. ισχυει; ευχαριστω πολυ δεν νομίζω να αληθεύει αυτό σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί το δικό μου το πούλησα στις 5 μέρες που ήταν στα χέρια μου και δεν δοκίμασα τελικά να βάλω internet
SkyNet Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα(ψαχνω δηλ τι καρτοκινητο να χρησιμοποιησω στο tablet μου)σε καταστημα κινητης μου ειπανε οτι αν βαλεις sim απο καρτοκινητο σε tablet δεν "παιζει" το ιντερνετ. ισχυει; ευχαριστω πολυ Μια χαρά παίζει με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Πρόσεξε μόνο τις χρεώσεις. Άλλος ένας άσχετος πωλητής. Καλή χρονιά.
opcast Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια. τελικα επεσα σε πωλητη μαλλον ασχετο,αφου σε αλλο καταστημα μου ειπανε ακριβως το αντιθετο. και εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις καρτοκινητο. ξερει κανεις αν μπορεις να στοκαρεις data τωρα με την προσφορα της wind(5 ευρω - 500 mb) ωστε να εχεις data και μετα τη ληξη της προσφορας;καπου διαβασα οτι αν ενεργοποιησεις την προσφορα πολλες φορες πριν τη ληξη της και μετα καθε μηνα απλα ενεργοποιεις το πακετο data παλι, μεταφερονται τα mb στον επομενο μηνα.ισχυει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα