alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αύριο θα πέσει στα χέρια μου ένα samsung galaxy tab 10.1 3g και λέω να εκμεταλλευτώ το 3g του. Έχω ήδη internet στο κινητό οπότε θέλω κάτι φθηνό και χωρίς πάγιο, έχοντας όμως χάσει την επαφή με το τι γίνεται στις καρτοκινητές. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Δεν νομίζω να χρειάζομαι πάνω από 150-200mb τον μήνα (ίσως λέω και πολλά).
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, η συμφερότερη καρτοκινητή για την χρήση που ζητάς είναι αυτήν τη στιγμή η Frog με το FROG Internet Monthly Pass 60: 60 Megabytes το μήνα για 3€ και μπορείς να κάνεις "stack" περισσότερα από ένα μέσα στον ίδιο μήνα. Επίσης, αν συνυπολογίσεις ότι η Frog διπλασιάζει το ποσό ανανέωσης για την 1η κάρτα κάθε μήνα, τότε πρακτικά δεν κοστίζουν 3€ τα 60MB αλλά πολύ λιγότερο (σχεδόν το μισό, 1,5€)...
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 [...] και μπορείς να κάνεις "stack" περισσότερα από ένα μέσα στον ίδιο μήνα [...] τι εννοείς εδώ Παρσιφαλίδη; Είναι ένα νούμερο και μπορώ να βάλω πολλές φορές μονάδες και την ίδια προσφορά; Που την βρίσκω αυτή τη frog, στα καταστήματα cosmote;
nikoskon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το ίδιο πακέτο υπάρχει και στη Vodafone. Surf&Email 60 60MB με 3€ για 30 ημέρες χωρίς αυτόματη ανανέωση και αγοράζεις όσα τέτοια bundles θες. + ό,τι με κάθε 10€ ανανέωση σου δίνει bonus MB's κλπ... Λογικά το ίδιο θα υπάρχει και στην Cosmote. Θα σου έλεγα πρωτίστως να δεις τί 3G κάλυψη έχουν οι 3 εταιρείες στην περιοχή σου(εκεί που θα το χρησιμοποιείς περισσότερο) και μετά να διαλέξεις. Αν βέβαια έχεις σκοπό να μετακινείσαι, αναγκαστικά θα παίξεις μπάλα με Vodafone και Cosmote. Προσωπική επιλογή, Vodafone.
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 τι εννοείς εδώ Παρσιφαλίδη; Είναι ένα νούμερο και μπορώ να βάλω πολλές φορές μονάδες και την ίδια προσφορά; 1. Αν ενεργοποιήσεις ένα "monthly pass" και σου τελειώσουν τα 60MB πριν να περάσουν 30 ημέρες, μπορείς να ενεργοποιήσεις και 2ο, και 3ο κλπ 2. Αν ξέρεις προκαταβολικά ότι θα χρειαστείς σίγουρα πάνω από 60MB, μπορείς να τα ενεργοποιήσεις το 'να πίσω απ' τ' άλλο και τα MB τους αθροίζονται 3. Αν σου μείνει υπόλοιπο MB κάποιον μήνα, προκειμένου να μεταφερθεί το υπόλοιπο και να μην το χάσεις, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις νέο monthly pass πριν κλείσει το 30ήμερο από την ενεργοποίηση του προηγούμενου Που την βρίσκω αυτή τη frog, στα καταστήματα cosmote; Ναι. Και σε μερικά περίπτερα νομίζω, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς σε αυτά να κάνεις επιτόπου την ταυτοποίηση ή θα πρέπει να πας σε κατάστημα Cosmote/Γερμανός...
nikoskon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Βέβαια από τα να δίνεις 3€ για 60MB το μήνα που είναι ελάχιστα και θα τα καταναλώνεις για πλάκα σε 1-2 μέρες με απλό σερφάρισμα, ίσως είναι προτιμότερο να προσανατολιστείς σε συμβόλαιο mobile broadband χωρίς 12μηνη δέσμευση για να το διακόψεις όποτε θες.
firewalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 60 Mb πόσο διαρκούν. Πρέπει να φεύγουν για πλάκα αν δεν προσέξεις.
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Θενξ Παρσιφαλίδη Θα σου έλεγα πρωτίστως να δεις τί 3G κάλυψη έχουν οι 3 εταιρείες στην περιοχή σου(εκεί που θα το χρησιμοποιείς περισσότερο) και μετά να διαλέξεις. Αν βέβαια έχεις σκοπό να μετακινείσαι, αναγκαστικά θα παίξεις μπάλα με Vodafone και Cosmote. Προσωπική επιλογή, Vodafone. Στο κινητό που έχω vodafone έχω μερικά παράπονα για το 3g. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει και άλλη εταιρία για τις περιοχές που κινούμαι. Βέβαια από τα να δίνεις 3€ για 60MB το μήνα που είναι ελάχιστα και θα τα καταναλώνεις για πλάκα σε 1-2 μέρες με απλό σερφάρισμα, ίσως είναι προτιμότερο να προσανατολιστείς σε συμβόλαιο mobile broadband χωρίς 12μηνη δέσμευση για να το διακόψεις όποτε θες. Δεν ξέρω πως θα πάει με το tablet αλλά τώρα με τα 350 mb που έχω με το συμβόλαιο μου περισσεύουν 80-100mb τον μήνα. Ε, το tablet θα το χρησιμοποιώ λιγότερο νομίζω. 60 Mb πόσο διαρκούν. Πρέπει να φεύγουν για πλάκα αν δεν προσέξεις. Αν έχεις μόνο αυτό ναι, ούτε για ζήτω! Με wifi στο γραφείο και στο σπίτι και με το κινητό να έχει 3g πιστεύω ότι το πολύ 2x 60mb θα είναι αρκετά. Θα το τσεκάρω όμως.
nikoskon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Στο κινητό που έχω vodafone έχω μερικά παράπονα για το 3g. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει και άλλη εταιρία για τις περιοχές που κινούμαι. Παράπονα όπως;! Δεν ξέρω πως θα πάει με το tablet αλλά τώρα με τα 350 mb που έχω με το συμβόλαιο μου περισσεύουν 80-100mb τον μήνα. Ε, το tablet θα το χρησιμοποιώ λιγότερο νομίζω. Με το tablet τα καταλώνεις πιο γρήγορα τα ΜΒ γιατί κάνεις περισσότερα πράγματα πιο εύκολα, αβίαστα. Sites που δεν θα έβλεπες σε ένα smartphone, στο tablet θα κάνεις browsing για πλάκα. Αν έχεις μόνο αυτό ναι, ούτε για ζήτω! Με wifi στο γραφείο και στο σπίτι και με το κινητό να έχει 3g πιστεύω ότι το πολύ 2x 60mb θα είναι αρκετά. Θα το τσεκάρω όμως. Τα βρίσκω ελάχιστα τα 120ΜΒ, αλλά ΟΚ, εσύ ξέρεις τί χρήση κάνεις... Be careful πάντως!
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Παράπονα με την ταχύτητα και το που πιάνει το 3g. Στο σπίτι μου, λίγο έξω από Καβάλα τα πράγματα είναι δύσκολα. Μέσα στην πόλη πολύ πιο καλά αλλά καμία σχέση με όταν κατεβαίνω πχ Θεσσαλονίκη που νομίζω ότι είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Πάντως αυτό που λες για το tablet και την χρήση είναι σωστό... + του ότι θα είναι android άρα θα έχει και flash κτλ. Όπως και να έχει θα το τσεκάρω όμως. Άμα τελειώσουν τα mb απλά σταματάει να δουλεύει σωστά; Δεν συνεχίζει και τα χρεώνει διπλά;
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Χρεωνει αναλογα. αφού είναι κάρτα δεν "σταματάει" να δουλεύει; όπως δεν μπορείς να πάρεις τηλ αν δεν έχεις μονάδες;
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Άμα τελειώσουν τα mb απλά σταματάει να δουλεύει σωστά; Δεν συνεχίζει και τα χρεώνει διπλά; Στα "monthly pass" της Cosmote και της Frog (το ίδιο προϊόν είναι, rebranded), αυτό που συμβαίνει αν δεν έχεις κάποιο πακετάκι δεδομένων ενεργό και προσπαθήσεις να μπεις Internet από τη συσκευή σου (ενεργά ο ίδιος ή κάποιο πρόγραμμα/service της συσκευής από μόνο του), είναι ότι ενεργοποιείται αυτόματα ένα ημερήσιο Internet pass, τραβώντας 1€ από το υπόλοιπο της κάρτας σου. Αλλά υπάρχει τρόπος να εμποδίσεις την αυτόματη ενεργοποίηση του day pass, στέλνοντας άπαξ ένα SMS με κατάλληλο κωδικό. Για τις άλλες καρτοκινητές δε γνωρίζω τί ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Α... καλά που το αναφέραμε αυτό. Θενξ γιου.
opcast Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα(ψαχνω δηλ τι καρτοκινητο να χρησιμοποιησω στο tablet μου)σε καταστημα κινητης μου ειπανε οτι αν βαλεις sim απο καρτοκινητο σε tablet δεν "παιζει" το ιντερνετ. ισχυει; ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα