Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπέρα,

στο φορητό ενός φίλου, το οποίο τρέχει σε Win 7 Ultimate, μετά από επανεκίνηση ή τερματισμό διαγράφονται όλα τα αρχεία που έχουν κατεβεί καθώς επίσης και οποιαδήποτε δεδομένα (πχ ρυθμίσεις στον Firefox ή στον IE).

Να σημειώσω ότι το antivirus είναι το ESET (αν αυτό έχει σημασία...)

Καμιά ιδέα πριν προβούμε σε format;

Δημοσ.

Μόνα τους διαγράφονται; Από την αρχή το έκανε; Μήπως ο φίλος σου εχει βάλει κάποιο πρόγραμμα τύπου Deep Freeze;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να διαγράψει αρχεία αλλά δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το system restore.

Έχει γίνει και αυτό, αλλά τίποτε....!

Δημοσ.

Πάντως το Deep Freeze απ'οτι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ δεν πρέπει να φαίνεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Περίμενε κάποιο παιδί που το χρησιμοποιεί να σου πει πως μπορείτε να το "εντοπίσετε". Μπορεί να σας κάνει πλάκα κανένας φίλος σας :rolleyes:

Δημοσ.

Πάντως το Deep Freeze απ'οτι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ δεν πρέπει να φαίνεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Περίμενε κάποιο παιδί που το χρησιμοποιεί να σου πει πως μπορείτε να το "εντοπίσετε". Μπορεί να σας κάνει πλάκα κανένας φίλος σας :rolleyes:

Δεν είναι θέμα πλάκας... ο υπολογιστής είναι εκτός internet...

Δημοσ.

deep freeze έχει περαστεί ή κάποιο αντίστοιχο.δοκίμασε να του κάνεις ένα partition αν δεν έχει και βάλτου εκεί κάποια αρχεία να δεις που εκεί δε θα σβηστούν.

Το deep freeze φαίνεται στην προσθαφαίρεση αλλά μπορεί αν θέλει να μην φαίνεται σαν εικονίδιο κάτω δεξιά.

Πόσο ελεύθερο χώρο έχει στο C:?

Δημοσ.

Ελεύθερο χώρο έχει πολύ. Κάπου στα 20 GB είναι δεσμευμένα.

Το ερώτημα είναι γιατί όταν πχ έκανα αναβάθμηση του Mozilla την κράτησε και δεν την έσβησε;

Δημοσ.

Γιατί ίσως σβήνει επιλεγμένα φακέλους που είναι μόνο μέσα στο desktop ή στα έγγραφά μου.

Δεν μου είπες αν έχει partition και αν εκεί σβήνονται τα αρχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...