ksp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καλήσπέρα, στο φορητό ενός φίλου, το οποίο τρέχει σε Win 7 Ultimate, μετά από επανεκίνηση ή τερματισμό διαγράφονται όλα τα αρχεία που έχουν κατεβεί καθώς επίσης και οποιαδήποτε δεδομένα (πχ ρυθμίσεις στον Firefox ή στον IE). Να σημειώσω ότι το antivirus είναι το ESET (αν αυτό έχει σημασία...) Καμιά ιδέα πριν προβούμε σε format;
isay Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μόνα τους διαγράφονται; Από την αρχή το έκανε; Μήπως ο φίλος σου εχει βάλει κάποιο πρόγραμμα τύπου Deep Freeze;
ksp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μόνα τους διαγράφονται. Όχι δεν υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα... και αυτό είναι το περίεργο!
antonl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω αν μπορεί να διαγράψει αρχεία αλλά δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το system restore.
ksp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω αν μπορεί να διαγράψει αρχεία αλλά δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το system restore. Έχει γίνει και αυτό, αλλά τίποτε....!
mrpink Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πάντως το Deep Freeze απ'οτι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ δεν πρέπει να φαίνεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Περίμενε κάποιο παιδί που το χρησιμοποιεί να σου πει πως μπορείτε να το "εντοπίσετε". Μπορεί να σας κάνει πλάκα κανένας φίλος σας
ksp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πάντως το Deep Freeze απ'οτι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ δεν πρέπει να φαίνεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Περίμενε κάποιο παιδί που το χρησιμοποιεί να σου πει πως μπορείτε να το "εντοπίσετε". Μπορεί να σας κάνει πλάκα κανένας φίλος σας Δεν είναι θέμα πλάκας... ο υπολογιστής είναι εκτός internet...
Xvipes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 deep freeze έχει περαστεί ή κάποιο αντίστοιχο.δοκίμασε να του κάνεις ένα partition αν δεν έχει και βάλτου εκεί κάποια αρχεία να δεις που εκεί δε θα σβηστούν. Το deep freeze φαίνεται στην προσθαφαίρεση αλλά μπορεί αν θέλει να μην φαίνεται σαν εικονίδιο κάτω δεξιά. Πόσο ελεύθερο χώρο έχει στο C:?
ksp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ελεύθερο χώρο έχει πολύ. Κάπου στα 20 GB είναι δεσμευμένα. Το ερώτημα είναι γιατί όταν πχ έκανα αναβάθμηση του Mozilla την κράτησε και δεν την έσβησε;
Xvipes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Γιατί ίσως σβήνει επιλεγμένα φακέλους που είναι μόνο μέσα στο desktop ή στα έγγραφά μου. Δεν μου είπες αν έχει partition και αν εκεί σβήνονται τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα