MickBD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας, Ειμαι νεος στην κοινοτητα οποτε καλως σας βρηκα .Ας μπουμε λοιπον στο θεμα. Που υπαρχει καποιο μαγαζι κοντα στο κεντρο που να εχει μεγαλη ποικιλια σε σκουλαρικια για stretch κυριως. Μου ειχαν πει το funky fish στο Mall αλλα μενω αρκετα μακρια απο εκει, οποτε ελπιζω να ξερετε κατι πιο κοντινο στο κεντρο και στα νοτια προαστεια.
MickBD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πιο μαγαζι φιλε Ντιναρα ομως και που ακριβως?
insomniaK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω που θα βρεις τα σκουλαρίκια που ψάχνεις, αλλά ρε παιδί, είσαι σίγουρος για αυτό που θες να κάνεις; Σε ρωτάω, διότι κάποτε είχα 5 πιρσινγκ στο πρόσωπο και σήμερα έχω μία τρύπα στο αυτί, που της φοράω σκουλαρίκι όοοοοοοοοοοοοοοποτε το θυμηθώ και αυτό για να μην κλείσει.
MickBD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Κοντευω τα 20 . Δεν θα μεγαλωσω την τρυπα παρα πολυ,μεχρι σε σημειο που θα μπορει να κλινει ... αλλα ακομα δεν μου ειπατε καπιο καταστημα
orck Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μια ενημερωση για τα γεροντια που δεν ξερουν τι ειναι το στρετς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα