trantos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα.εχω μια απορια.οποιος μπορει ας μου την λυση.εχω κανονικη sim απο την wind και σκεφτομαι αν παρω το iphone πρεπει να αλλαξω την sim σε microsim.σε περιπτωση που την αλλαξω μετα ακυρωνετε αυτη που εχω?και αν θελω να χρησιμοπιήσω το κινιτο που εχω που δεχετε κανονικες sim τι θα κανω?υπαρχει ανταπτορας που κανει απο Microsim σε κανονικη sim?πως θα μπορω να χρησιμοποιω μια το ενα και μια το αλλο κινιτο?και πόσο κοστίζει αυτη η microsim απο την wind,ξερει κανεις?εχει παρει κανεις να μου πει?ευχαριστω..
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχουν ανταπτορες.. Link Link Κοπτικο εργαλειο αλλα ακριβο καλυτερα να παρεις μια αλλη απο το μαγαζι 5 ευρω κανει και ενα ανταπτορα.. Link
ThanosA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δεν μπορεις να εχεις 2 ενεργες sim.Κανεις απο την Wind με 5 euro microsim και παιρνεις τον παραπανω ανταπτορα και τα εναλλασεις.
Alxnks Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 οταν ημουν στρατο το 2007 και ειχα ενα κ750ι, ειχα παρει απο ebay ενα τετοιο: http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/digital.htm για να εχω 2 sim σε 1 (το θρυλικο τοτε free2go και την κανονικη μου). εκοβες τις 2 κανονικες sim σε πολυ μικρες διαστασεις (εγω το ειχα κανει με απλο ψαλιδι, με βαση εναν χαρτινο οδηγο που ειχε το σετ), απο οτι βλεπω ιδιες (η λιγο μικροτερες) απο αυτο που η apple ονομαζει micro sim. το σετ ειχε μεσα επισης 2 πολυ απλους (της πλακας) πλαστικους ανταπτορες που εβαζες την κομμενη πια sim (και την συγκρατουσες με λιγο σελοτειπ απο πανω) και ειχες παλι μια sim κανονικων διαστασεων. απο τοτε λοιπον, αφου δεν χρειαζομουν πια αυτο το συστημα, σε ολα μου τα κινητα εχω κρατησει τη sim με αυτον τον ανταπτορα (μεταζυ διαφορων αλλων, σε samsung omnia, htc wildfire, htc desire) και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. αποψη μου; κοψε την μονος σου και παρε τον πιο φτηνο micro sim adaptor που θα βρεις απο ebay και θα εισαι οκ! η στην τελικη παρε απο ebay επισης το πιο φτηνο σετ κοπης: http://www.ebay.co.uk/itm/Micro-Sim-Card-Cutter-Apple-iPhone-4-4G-2-Adapter-/270844974530?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item3f0f9e55c2 πολυ φτηνα κι οχι 14 ευρω απο εδω! και εχει μεσα και δυο ανταπτορες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα