koularasss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 εχω αυτο το λαπτοπ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-LX-RDP02-014.htm και θελω να του κανω ανβαθμιση την ραμ απο 4 στα 6 ή στα 8.ποια μου προτεινεται και ποιες ραμ ειναι συμβατες?
Jimmys21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πιστευω αυτες σου κανουν, ειναι λιγο ακριβες επειδη ειναι για λαπτοπ, αν δεν εχεις τα λεφτα μεινε στα 4gb Υ.Γ. Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν υποστιριζει η μητρικη σου τα 1600mhz. Βρες τι μαρκα και το μοντελο της για να βρω αν μπορεσω να δω τι mhz υποστιριζει
koularasss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 για ραμ ακριβες δεν ειναι?εγω υπολογιζα καπου στα 50 και απο οτι βλεπω στο cpu-z ιο ραμ που εχει τωρα ειναι 667 mhz.τα mhz των καρτων ραμ παιζουν καποιο σημαντικο ρολο στις επδοσεις του υπολογιστη?
georger_volos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 το 667mhz που βλέπεις στο cpuz σημαίνει ότι οι μνήμες σ είναι 1333mhz. >γιατί θέλεις να βάλεις παραπάνω ram είδες με κάποια εργασία που να κάνεις να γεμίζουν και τα 4g ?,αν όχι δεν υπάρχει λόγος να βάλεις άλλη.(διαφορά στην ταχύτητα δεν θα δεις ανάμεσα σε 4 που είσαι τώρα και αν βάλεις 8) >αν πάντος ενδιαφέρεσαι να βάλεις, αυτή σου κάνει.
koularasss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 οταν κανω σαρωση με το anti-virus(kasoersky 2011 internet security)μια "εικονα" φορτωμενη με deamon tools η ραμ παει στο 95-100 τος εκατο και το λαπτοπ αρχιζει να κολλαει και οταν παιζω gta iv στη μια ωρα περιπου αρχιζει να κολλαει γιατι ο επεξεργαστης ειναι στο φουλ το ιδιο και η ραμ,αν βαλω 6 θα σταματησει να κολλαει?και μπορεις να μου προτεινες απο πλαισιο γιατι το e-shop δεν το πολυεμπιστευομαι γιατι εχουν ακουστει πολλα και θα μου αλλαξουν την ραμ δωρεαν απο το πλαισιο ή θελουν και χρηματα?και απο public αν εχει γιατι ειχα ρωτησει στη θεσσαλονικη και μου ειχαν πει νομιζω πως αν αγορασω απο εκει θα μου τις περασουν αυτοι δωρεαν.
haris013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 με αυτο που λες δεν νομιζω να μην φτανει η ραμ απλα καποιο προγραμμα ή ιος την καταναλωνει ολη σχεδον,οσο για το gta πρωτα παιζει ρολο η καρτα γραφικων και μετα τα υπολοιπα(+ θερμοκρασια στο λαπτοπ που ειναι πολλες φορες κυριως λογος οταν αυτο κολαει) εχεις κανει update στο gta?γιατι κολαγε και σε high end υπολογιστες πριν τo patch
koularasss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 το παιζω στο λαπτοπ της υπογραφης μου και τωρα με max θερμοκρασια του ενος πυρηανα στους 92 και του αλλου στους 88 δεν πιστευω να ειναι θερμοκρασια.update τι εννοεις?το τελευταιο patch που βγηκε?και ιο λιγο απιθανο γιατι καθε αρχειο που κατεβασα ή εβαλα το σκαναρα πρωτα.και σαρωση ολοκληρωτικη ουτε ενα μηνα δεν εχει που εκανα.αν βαλω 6γβ τελειωνει το προβλημα μου?και ετσι κολλουσε σε ολα οσα παιχνιδια εκανα σαρωσει που ηταν φορτομενα με "εικονα" και ειναι καπου στα 7-8.
koularasss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 αν εννοεις πως κολλαει για τις θερμοκρασιες το καλοκαιρι ανεβαζε 100.
haris013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μα καλα πλακα κανεις? με 90αρια θερμοκρασια πως να μην κολαει? εχεις καμια βαση για το λαπτοπ?
georger_volos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 χρειάζεσαι άμεσα cooler κάποιο σαν αυτό ,αλλιώς θα το κλαις το laptop με τέτοιες θερμοκρασίες. με τέτοιες θερμοκρασίες λογικό είναι να κολλάει.
koularasss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 εχω αυτην την βαση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566101 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505948 ο αδερφος μου εχει αυτην,ειναι καλυτερη απο την δικια μου?
koularasss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 λοιπον γιατι φευγουμε απο το θεμα,απο οτι βλεπω κολλαει καμια φορα στο gta iv επειδη ειναι υψηλη η χρηση της ραμ και για αυτο θα βαλω αλλα 4 για να μην κολλαει.υπαρχει μια 4αρα μεχρι 40 ευρω γιατι χρημα γιοκ.
haris013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 σε ξαναρωταω εχει το τελευταιο patch to gta?
koularasss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 δεν κολλαει σαν μην εχει patch,κολλαει σε μια αοριστη στιγμη για δεκα δευτερα και οταν λεω κολλαει δεν σταματαει η εικονα αλλα μαλον πεφτουν τα fps γιατι η ραμ ειναι φουλ αλλα για καλο και καο δωσε το σαιτ του τελευταιου patch.http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-RAM/Transcend-4GB-DDR3-1333-Ram-So-Dimm-PC3-10666-JM1333KSN-4G-JM1333KSN-4G.htm αυτη μου κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα