NullScan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αυτά με Lucent chip? Άν θυμάμαι καλά ναι, αλλά μπορεί να κάνω και λαθος... πάνε και χρόνια, οχι αστεία κωλόγερε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 αχ .... ωραίες στιγμές ....(πολύ καλό θέμα ανοίξατε παιδιά) Θυμάμαι μου την είχε δώσει ένα βράδυ και έψαχνα στο νετ πληροφορίες για το λίνουξ (είχα πάρει και έναν φίλο να μου πει πως να το ψάξω , <<εκείνο ρε μακάκα , του έλεγα , με το κόκκινο καπελάκι>> τελικά κάτι βρήκα , κάπως το βρήκα και εμφανιστηκε στην οθόνη μου η σελίδα του ubuntu ... <<κατέβασε>> μου λέει και κάψε το iso <<και κάνε μποτ από το δισκάκι και αν μπορέσεις να κάνεις τίποτα να χέσεις....>> μέσα σε κάνα δύωρο τον πήρα τηλέφωνο και του λέω: <<όλα κομπλέ>> , αφού έμεινε μακάκας με ρώτάει: <<conn-x δεν έχεις ρε άχρηστε?>> ....<<όχι του λέω, πριν μια εβδομάδα άλλαξα σε wind adsl>> <<ε, για αυτό είσαι οκ με το δύκτιο , η wind δινει ρούτερ , αν είχες το sagem θα έπαιρνες τα @@ μου>> .... όπως και να έχει ....αυτά τα είναι ωραίες καταστάσεις ... α, η πρώτη διανομή ήταν ubuntu 7.10 gutsy gibbon ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ένα Suse από περιοδικό, που δεν θυμάμαι καν την έκδοση, αλλά ήταν παταγώδεις αποτυχία γιατί είχα σημαντικά προβλήματα με τον είχα και έφυγε όπως μπήκε , αφού δεν είχα ιδέα και δεν μπόρεσα να το λύσω. Οπότε πρακτικά η πρώτη διανομή που χρησιμοποίησα ήταν το Ubuntu 7.10 ή το 8.04, δεν θυμάμαι ακριβός. Πόσο το είχα αγαπήσει, που όποτε ήθελε έβλεπε τον driver της Nvidia και όποτε ήθελε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 @firewalker Και εγώ κάποια στιγμή πήρα ένα σειριακό US Robotics που ούτε που θέλω να θυμάμαι πόσα έσκασα για να το αγοράσω το ρημάδι,αλλά τουλάχιστον λύθηκαν όλα τα προβλήματα με τα software modems των windows...!!!! Το USR δεν ξέρω που βόσκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GKNSB Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ένα opensuse ήταν αλλά δε θυμάμαι έκδοση. Είχαμε τσακίσει αρκετά ο ένας τα νεύρα του άλλου απ'ότι θυμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonis22pap Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Κnoppel ή Suse είχα πορωθεί τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 p3 700 κάτι ΜΒ win 98 μετά από κάνα χρόνο κάπνιζα ένα πακέτο και έπινα τρεις καφέδες μέχρι να ανοίξει κάποιος μου σφύριξε βάλε ρε Linux Linux ? τι είναι αυτό ? έφαγα τα μούτρα μου δυο τρεις φορές σε Debian (128kbs isdn μέρες έκανε για να κατεβάσει ) κατέληξα σε ubuntu 6 η 7 επέστρεψα γρήγορα σε win όμως και νέο pc επιστροφή πάλι με ubuntu 8.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Mepis 6 νομίζω. Με τον φαραώ root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Mandrake 9.2 νομίζω, από κάποιο περιοδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otommod Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Εγώ είμαι πολύ νέος, με Ubuntu 10.04 ξεκίνησα. Δεν τα κράτησα πολύ βεβαια, έβαλα Win 7. Άρα η πρώτη "κανονική" διανομή μου ήταν Arch (που έβαλα πριν 4 μήνες ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ubuntu 8.04! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetraka Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 opensuse σε pentium mmx με 512 ram με ούτε που θυμάμαι έκδοση και χρονιά, δεν καταφερα ποτε να λειτουργήσω το modem..... επικές μάχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 DragonLinux ..δεν ειχα καλη αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Mandrake 7.2 με το φρέσκο τότε KDE 2.0 Τραυματικές εμπειρίες: - Αδύνατο να κάνω να δουλέψει την κάρτα ήχου opti 931 την κόκκινη - Αδύνατο να γράψω ελληνικά. Είχα βρει μερικούς οδηγούς αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Το us robotics 33.6 είχα και γω και θυμάμαι ότι γα να κάνει την σύνδεση έπρεπε να πληκτρολογήσω σε ένα διάλογο atx, ή κάτι τέτοιο, και μάλιστα τα έγγραφε με διπλούς χαρακτήρες (AATTXX) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Suse 6.2 αγορασμένο απο multirama δεν θυμάμαι αν κατάφερα να το κάνω ποτέ install.... Release date: 1999/08/12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα