Tzimmys Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πέρασα την έκδοση που λέω, αλλά όταν κάνω πίσω, αντί να με πάει ένα βήμα πίσω, με πάει στην αρχική οθόνη. Έφαγα το τηλ να βρω που είναι αυτήν η ρύθμιση, αλλά μάταια... Πού είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ποια προγραμμα εχεις για μενου πουχου Go Launcher αλλα νομιζω πως η Cyanogen Mod 7 εχει ενα αλλο τελως παντων νομιζω πως ειναι το ιδιο ετσι οπως εισαι σε μια αρχικη οθονη πατας το κουμπι μενου (οχι για να μπεις στο μενου αλλα ενα αλλο μενου ) εκει πρεπει να εμφανιζει πανω απο 5 εικονηδεια σε ενα λεει ρυθμισεις τωρα δεν θυμαμε μετα εκει σε ενα αλλο υπομενου εχει μια επιλογη που ρυθμιζεις αυτα τα πληκτρα Ελπιζω να βοηθεισα δυστυχος αυτον τον καιρο δεν εχω android μπροστα μου να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Έχω βάλει τον launcher pro. Κατάλαβα που λες για τις ρυθμίσεις, αλλά τα εχω κοιτάξει όλα ένα - ένα. Δεν μπορώ να βρω τέτοια ρύθμιση. να είμαι τόσο στραβός ρε γμτ? Edit. Έβγαλα τον launcher pro και έβαλα τον go launcher ex. Πέρα που μου αρέσει περισσότερο, έλυσε και το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ Μήτσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Έχω βάλει τον launcher pro. Κατάλαβα που λες για τις ρυθμίσεις, αλλά τα εχω κοιτάξει όλα ένα - ένα. Δεν μπορώ να βρω τέτοια ρύθμιση. να είμαι τόσο στραβός ρε γμτ? Edit. Έβγαλα τον launcher pro και έβαλα τον go launcher ex. Πέρα που μου αρέσει περισσότερο, έλυσε και το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ Μήτσο... παρακαλω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 μήπως το κρατας πολύ πατημενο και σκοτώνει το foreground app? Σε εμενα λειτουργει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μπα, όχι, δεν το έκανα αυτό. Κάτι θα είχα πειράξει, αλλά δεν μπορούσα να το βρω. ¨Οπως είπα, αφού λύθηκε και αφού μου αρέσει περισσότερο αυτό; ο launcher, θα κρατήσω αυτό. καλημέρα σε όλους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μπα, όχι, δεν το έκανα αυτό. Κάτι θα είχα πειράξει, αλλά δεν μπορούσα να το βρω. ¨Οπως είπα, αφού λύθηκε και αφού μου αρέσει περισσότερο αυτό; ο launcher, θα κρατήσω αυτό. καλημέρα σε όλους!!! Και μένα ο Go Launcher EX μου άρεσε περισσότερο από όσα δοκίμασα. Προς το παρόν έχω το IPhone 3 Theme που είναι πολύ ωραίο. Παρότι ποτέ δεν είχα ψώνιο με το iphone. Πολύ καλά είναι και τα άλλα εργαλεία από Go EX, για παράδειγμα το Go Weather, Go SMS, Go Keyboard κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ. Εκτός από το go weather, τα άλλα τα έβαλα και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα