Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ενεργοποίησα σύνδεση conn-x την Τετάρτη που μας πέρασε και είχα κανονικά ίντερνετ και την Τετάρτη και την Πέμπτη. Επειδή είχα λείψει για το τριήμερο έκλεισα το μόντεμ και το ξαναάνοιξα χθες το βράδυ που μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα:

Ενώ συνδέομαι κανονικά στο wifi μου βγάζει το πανέμορφο σπαστικό κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό που σου λέει ότι δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ και μετά στο browser μου λέει ότι έχω unauthorized access και μου ζητάει να ξαναπεράσω το username και το password που μου είχαν δώσει από τον ΟΤΕ. Βάζω τον κωδικό και δεν μου τον δέχεται, μου λέει authorization failed ή κάτι παρόμοιο. Επίσης να σημειώσω ότι το φωτάκι πάνω στο modem για το ίντερνετ είναι σβησμένο ενώ όταν προσπαθώ να συνδεθώ είτε αναβοσβήνει είτε ανάβει για λίγο είτε είναι πορτοκαλί(που σημαίνει ότι δεν συνδέεται). Γενικά ένα μαύρο χάλι. Να προσθέσω ότι δεν είχα πειράξει τους κωδικούς που μου είχαν δώσει από τον ΟΤΕ. Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας βοηθήσει, θα πάω και στον ΟΤΕ αύριο αλλά αν ήταν κάτι που να μπορώ να λύσω "μόνη" μου δεν θα με χάλαγε.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.

Το λαμπάκι dsl ανάβει; Ποιό router σου έδωσαν; Σου λέω πάνω-κάτω τις ρυθμίσεις και βλέπουμε στην πορεία.

Μέσα στο μενού του router εχει κάποιες επιλογές. Δες αν έχεις:

vpi: 8

vci: 35

encapsulation: pppoe

multiplexing: llc

εναλλακτικα δοκιμαζεις τα 2 τελευταια σε pppoa και vc (αν και σπάνια παίζει πλέον)

και φυσικά σωστό username και password :P

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά τσάμπα τόσο άγχος, ένα καταραμένο reset ήθελε, το είχα δοκιμάσει και εγώ αλλά το είχα κρατήσει πατημένο 5 sec, όχι 10 και δεν είχα δει αποτέλεσμα, προφανώς. Βέβαια τώρα έχω ξανά ίντερνετ, οπότε δεν με θλίβει και πολύ το γεγονός ότι πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό :-D

Ευχαριστώ πολύ Σαράντη για την απάντησή σου και ζητώ συγνώμη για το άσκοπο του όλου θέματος...

Δημοσ.

Resetακι ε; Άρα παίζει χωρίς τους δικούς σου κωδικούς τώρα, θα έχουν βάλει καμιά προεπιλογή. Anyway, το βασικό είναι οτι δουλεύει :-D

Δημοσ.

Resetακι ε; Άρα παίζει χωρίς τους δικούς σου κωδικούς τώρα, θα έχουν βάλει καμιά προεπιλογή. Anyway, το βασικό είναι οτι δουλεύει :-D

Ναι έχει τους default κωδικούς, θα πρέπει να τους ξανααλλάξω, όχι και να μου κλέβουν ίντερνετ :P

Δημοσ.

αλλο οι κωδικοι για το wireless ποθ καλο ειναι να αλλαξεις το ονομα του δικτυου και να βαλεις κωδικο δικο σου που να ειναι wpa2 η εστω wpa και αλλο οι κωδικοι πχ [email protected] και password που πρεπει να τα βαλεις μεσα στον ρουτερ για να συνδεθεις στο ιντερνετ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μην κανω καινουριο τοπικ, εχω ενα προβληματακι με τη συνδεση.

τον υπολογιστη τον αφηνω συνεχεια ανοιχτο συνδεδεμενο στο ιντερνετ...σχεδον παντα οταν καθομαι μετα απο 1-2 μερες στα τορρεντ μου κατεβαζει με μεγιστη ταχυτητα 400κβ/ς . Με το που κανω reset το ρουτερ, ανεβαινει απευθειας στο 1.3 που ειναι το κανονικο μου...

το ρουτερ ειναι ενα tplink w8901g - συνδεση wind - windows 7

τι μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.

μην κανω καινουριο τοπικ, εχω ενα προβληματακι με τη συνδεση.

τον υπολογιστη τον αφηνω συνεχεια ανοιχτο συνδεδεμενο στο ιντερνετ...σχεδον παντα οταν καθομαι μετα απο 1-2 μερες στα τορρεντ μου κατεβαζει με μεγιστη ταχυτητα 400κβ/ς . Με το που κανω reset το ρουτερ, ανεβαινει απευθειας στο 1.3 που ειναι το κανονικο μου...

το ρουτερ ειναι ενα tplink w8901g - συνδεση wind - windows 7

τι μπορει να συμβαινει?

θα εκανα τα απλα μηπως στρωσει.

α.αν εχεις οτενετ κλεινεις αυξημενη ασφαλεια.

β.κανεις firmware update to router.

γ.αν το εχεις ασυρματα το δοκιμαζεις με καλωδιο να δεις αν θα το κανει

δ.κανεις port forward.

ε.μειωνεις τα max connections.

ζ.κλεισε δοκιμαστικα οτι Firewall se router και Pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...