Προς το περιεχόμενο

Yaris service?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,επειδή θέλω να αλλάξω ρουλεμαν στο yaris ξέρει κανένας καποιο καλό συνεργείο στα νοτια προαστια?δεν θέλω να τρέχω στους κλέφτες των αντιπροσωπειών. Έτσι κ αλλιώς δεν έχω εγγύηση.

Δημοσ.

Συνεργείο δεν έχω να σου προτείνω (πόσο νότια είσαι; ) αλλά μπορείς να πάρεις τα ανταλλακτικά εκτός επίσημου εμπόρου (π.χ Ιαπωνική) και να τα βάλεις ακόμα και σε εξουσιοδητημένο.

Δημοσ.

εγω παω σε ενα τυπο φτηνο στην αργυρουπολη,κοντα στο praktiker,αμα σε βολευει πες μου να σου πω διευθυνση

Δημοσ.

εγω παω σε ενα τυπο φτηνο στην αργυρουπολη,κοντα στο praktiker,αμα σε βολευει πες μου να σου πω διευθυνση

με βολεύει άνετα, παλαιό Φάληρο είμαι.είναι καλός τουλάχιστον?αν θες στείλε μου και τηλέφωνο.

Βάζει γνήσια ανταλλακτικά?

_BASSstarlet_ όταν λες Ιαπωνική? μπορεί να είναι χαζό που ρωτάω αλλά δεν το κατέχω.

Δημοσ.

α μια χαρά. βλέπω ότι έχει και στον Νέο κόσμο, Γαλάτσι, Λ.Μαραθώνος, είναι η ίδια εταιρία?

τους λέω τον κωδικό του ανταλλακτικού? απο τιμές?

συγνώμη παίδες για τις πολλές ερωτήσεις.

Δημοσ.

Τους λες μάρκα, μοντέλο, χρονολογία, αριθμό πλαισίου, ποιο ανταλλακτικό θες και σου λένε εκείνοι αν υπάρχει και τιμή.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

α μια χαρά. βλέπω ότι έχει και στον Νέο κόσμο, Γαλάτσι, Λ.Μαραθώνος, είναι η ίδια εταιρία?

τους λέω τον κωδικό του ανταλλακτικού? απο τιμές?

συγνώμη παίδες για τις πολλές ερωτήσεις.

Τους δίνεις την άδεια κυκλοφορίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...