Aprosarmostos7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους..αντιμετωπιζω το εξης προβλημα απο τοτε που αγορασα το pc αλλα δεν εδωσα βαση στο προβλημα το οποιο τις τελευταιες ημερες εχει αρχισει και συμβαινει συχνοτερα...λοιπον..εχω για παραδειγμα ανοιχτο το pc και θελω να ανοιξω το φωτιστικο που εχω στο γραφειο..οταν θα το ανοιξω ακουγετε ενα τικ απο τα ηχεια και σχεδον παντα κλεινει η οθονη και το pc ακουγετε σαν να κανει restart...δεν μπορω να καταλαβω αν το προβλημα ειναι το τροφοδοτικο μου..η το πολυπριζο..ή η ιδια η πριζα...μοιπος να παω για ενα ups ? δεν ξερω που πρεπει να στραφω...το τικ απο τα ηχεια ακουγετε μερικες φορες και οταν ανοιγω το φως του δωματιου...τα φωτα σας!!
Sarandis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Για πρόβλημα γείωσης μου κάνει. Μη σε πάρω στο λαιμό μου και πληρώνεις ηλεκτρολόγους όμως. Αν έχεις δοκιμαστικό κατσαβίδι ακούμπησέ το σε σημείο του πύργου που να μην είναι βαμμένο να δεις αν έχει τάση.
Aprosarmostos7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Για πρόβλημα γείωσης μου κάνει. Μη σε πάρω στο λαιμό μου και πληρώνεις ηλεκτρολόγους όμως. Αν έχεις δοκιμαστικό κατσαβίδι ακούμπησέ το σε σημείο του πύργου που να μην είναι βαμμένο να δεις αν έχει τάση. που να το ακουμπησω στο silencio 550 ? ολο βαμενο ειναι..:S
Aprosarmostos7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καμιά άβαφη βίδα παίζει; αβαφη βιδα παιζει..να την κουμποσω καπου πανω στο κουτι ?
Sarandis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Από πίσω που είναι το τροφοδοτικό ας πούμε αν ειναι βιδωμένο με άβαφη βίδα ακούμπα εκεί πάνω το κατσαβίδι να δεις αν θα ανάψει.
ice25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Να ακουμπήσεις το δοκιμαστικό στην βίδα να δεις αν ανάβει... όπως και να έχει το ups θα σου λύσει το πρόβλημα...απλα την ώρα που ανάβεις το φως θα γυρίζει σε λειτουργία απο την μπαταρία.. αλλά δεν θα εξαλείψει την αίτια του προβλήματος. το οποίο μπορεί να είναι και σοβαρή χαζομάρα του ηλεκτρολόγου
Aprosarmostos7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 τιποτα...δεν αναψε το φωτακι...υπαρχει καποια μεθοδος με την οποια το φωτακι θα αναψει 100%? για να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι χαλασμενο το κατσαβιδακι..?
Sarandis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Στην πρίζα. Η μια "τρύπα" είναι η φάση (που πρέπει να ανάψει) η άλλη το ουδέτερο (που θα παραμείνει σβηστό). ΠΡΟΣΕΧΕ αν το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα