alekasas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Παιδια μου εσπασε η οθονη απο ενα laptop που εχω (HP 550). Ψαχνω μεταχηρισμενη. Πρεπει να βρω απο το συκγεριμενο latop η απλα πρεπει να βρω ενα τις HP ιδιες ιντες? Ευχαριστω
unknowns5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μπλέξιμο. Ψάξε πρώτα στο eBay εάν πουλάει οθόνη συγκεκριμένα για το μοντέλο σου. Αν δεν βρεις, τότε ψάξε με τις ίντσες και την μάρκα του φορητού…
ors_86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Παιδια μου εσπασε η οθονη απο ενα laptop που εχω (HP 550). Ψαχνω μεταχηρισμενη. Πρεπει να βρω απο το συκγεριμενο latop η απλα πρεπει να βρω ενα τις HP ιδιες ιντες? Ευχαριστω Για να αντικαταστήσεις την οθόνη του φορητού σου, θα πρέπει να βρεις το ίδιο μοντέλο οθόνης με αυτό που έχει το laptop σου. Έπειτα, μπορείς να κοιτάξεις σε λίστες συμβατότητας (εάν έχεις) για αντικαταστάτες, διαφορετικά να απευθυνθείς σε κάποιον έμπορο ώστε να καταλήξεις στις επιλογές που έχεις. Σαφώς και θα πρέπει να είναι οι ίδιες ίντσες, ίδιος τύπος φωτισμού, ίδια συνδεσιμότητα. Ο φορητός σου HP 550 έχει την AU Optronics B156XW02 15.6" LED Screen. Συμβατές είναι οι ακόλουθες οθόνες: LTN156AT09 LTN156AT05 LTN156AT02 LP156WH2 TLA1/TLB1/TLE1/ TLQ1/TLQ2/TLN1/TLR1 LP156WH1 B156XW02 V.0/V.2 N156B6 BT156GW01 V.4 BT156GW02 V.0 CLAA156WA11A CLAA156WALL HT156WXB HS156PHW1
unknowns5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αμάν?! τι φαρμακείο είναι αυτό το pc2shop.gr; € 127,92 την έχει την οθόνη που θες, ενώ στο eBay την ίδια ολοκαίνουργια οθόνη την βρίσκεις από 58€ (συμπεριλαμβανόμενα τα μεταφορικά για Ελλάδα). Παράδειγμα: http://www.ebay.com/itm/NEW-Grade-A-15-6-LCD-Screen-Display-Panels-B156XW02-V-2-fit-N156B6-L0B-/230688251456?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b6175e40 Εγώ σου προτείνω να το ψάξεις στο eBay. Έτσι και αλλιώς, τα Ελληνικά καταστήματα σαν το pc2shop.gr μεταπωλητές είναι και μάλιστα πολλοί από αυτούς τα παίρνουν και αυτοί από το eBay. Οπότε δεν τίθεται θέμα ανώτερης ποιότητας ή εγγύησης… Εκτός φυσικά εάν θες να τους χαρίσεις χρήματα για τον κόπο του μεσάζοντα. Σου βρήκα και βίντεο οδηγό για το «πώς να αντικαταστήσεις την οθόνη του laptop» έτσι θα γλυτώσεις και επιπλέον χρήματα… http://www.youtube.com/watch?v=l_FtMr_40-w
ors_86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αμάν?! τι φαρμακείο είναι αυτό το pc2shop.gr; € 127,92 την έχει την οθόνη που θες, ενώ στο eBay την ίδια ολοκαίνουργια οθόνη την βρίσκεις από 58€ (συμπεριλαμβανόμενα τα μεταφορικά για Ελλάδα). Παράδειγμα: http://www.ebay.com/itm/NEW-Grade-A-15-6-LCD-Screen-Display-Panels-B156XW02-V-2-fit-N156B6-L0B-/230688251456?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b6175e40 Σίγουρα μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές από καταστήματα εξωτερικού σε σχέση με Ελλάδα (σκέψου μόνο ότι δεν έχουν 23% φπα), αλλα η τιμή είναι ο μόνος παράγοντας για να επιλέξεις; Απλά θα πρέπει να λάβεις υπ όψιν σου, χρόνο παράδοσης (εδώ υπάρχει σε stock ενώ στην άλλη περίπτωση περιμένεις 1-3 βδομάδες), τιμή μεταφορικών, εγγύηση, after sales υποστήριξη. Και εκτός από αυτά είναι και η εξειδίκευση, ότι ένα κατάστημα εδώ ξέρει ποιες είναι η συμβατές οθόνες για τον φορητό σου (οι πληροφορίες που έδωσα πιο πάνω) και έτσι δεν ρισκάρεις κάνοντας πειράματα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είναι αυτή η τιμή, δες αυτό το topic.
unknowns5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές από καταστήματα εξωτερικού σε σχέση με Ελλάδα (σκέψου μόνο ότι δεν έχουν 23% φπα), αλλα η τιμή είναι ο μόνος παράγοντας για να επιλέξεις; Απλά θα πρέπει να λάβεις υπ όψιν σου, χρόνο παράδοσης (εδώ υπάρχει σε stock ενώ στην άλλη περίπτωση περιμένεις 1-3 βδομάδες), τιμή μεταφορικών, εγγύηση, after sales υποστήριξη. Και εκτός από αυτά είναι και η εξειδίκευση, ότι ένα κατάστημα εδώ ξέρει ποιες είναι η συμβατές οθόνες για τον φορητό σου (οι πληροφορίες που έδωσα πιο πάνω) και έτσι δεν ρισκάρεις κάνοντας πειράματα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είναι αυτή η τιμή, δες αυτό το topic. Απο τη σελίδα: http://www.pc2shop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=66&category_id=445&option=com_virtuemart&Itemid=1 "Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας (κατόπιν παραγγελίας σε 10-15 εργάσιμες)" Όσο για τα άλλα, Μπορώ να βρω χίλια επιχειρήματα να σου υποστηρίξω την κάθε επιλογή. Αυτή είναι και η τέχνη του Marketing.
ors_86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Απο τη σελίδα: http://www.pc2shop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=66&category_id=445&option=com_virtuemart&Itemid=1 "Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας (κατόπιν παραγγελίας σε 10-15 εργάσιμες)" Πολύ σωστά είδες στην σελίδα του προϊόντος "Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας (κατόπιν παραγγελίας σε 10-15 εργάσιμες)", για το προϊόν με κωδικό 104903. Αλλά από τους αντικαταστάτες (συμβατές οθόνες με αυτό τον φορητό) που ανέφερα, υπάρχουν σε stock. Όσο για τα άλλα, Μπορώ να βρω χίλια επιχειρήματα να σου υποστηρίξω την κάθε επιλογή. Αυτή είναι και η τέχνη του Marketing. Ο καθένας επιλέγει ότι θέλει, βάση των κριτηρίων που θέλει, άρα είναι τελείως υποκειμενική η επιλογή. Το να βρεις χίλια επιχειρήματα εσύ ή εγώ δεν νομίζω να ωφελήσει σε κάτι.
unknowns5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ο καθένας επιλέγει ότι θέλει, βάση των κριτηρίων που θέλει, άρα είναι τελείως υποκειμενική η επιλογή. Το να βρεις χίλια επιχειρήματα εσύ ή εγώ δεν νομίζω να ωφελήσει σε κάτι. Συμφωνώ απόλυτα, για αυτό το λόγο κιόλας δεν μπήκα στην διαδικασία να βρω επιχειρήματα.
ors_86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ απόλυτα, για αυτό το λόγο κιόλας δεν μπήκα στην διαδικασία να βρω επιχειρήματα. Χαίρομαι που συμφωνούμε.
unknowns5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Χαίρομαι που συμφωνούμε. Μέχρι και στον αριθμό μηνυμάτων συμφωνούμε... χαχαχαχα "Μηνύματα: 64 "
ors_86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέχρι και στον αριθμό μηνυμάτων συμφωνούμε... χαχαχαχα "Μηνύματα: 64 " Όντως
alekasas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολλυ. Ειστε πραγματι τσακαλια. Απλα ελεγα μηπως μπορεσω και βρω καμια μεταχηρισμενη και την γλυτωσω με κανα 60νταρι.
ors_86 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολλυ. Ειστε πραγματι τσακαλια. Απλα ελεγα μηπως μπορεσω και βρω καμια μεταχηρισμενη και την γλυτωσω με κανα 60νταρι. Πιστεύω έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι (σχετικά με μοντέλο και αντικαταστάτες) απο την συζήτηση που έχει προηγηθεί. Άρα αυτό που αρκεί είναι να ψάξεις (στο ebay για παράδειγμα ή σε αγγελίες) και να βρεις την πιο οικονομική.
alekasas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Παιδια σκεφτομαι να την αγορασω απο το pc2shop.gr. E-Bay σιγουρα ειναι ποιο φτηνα απλα δεν εχω πως να πληρωσω το E-Bay. Δεν εχω καποια καρτα απο τραπεζα. Το θεμα ειναι οτι η οθονη απο το pc2shop.gr δεν ειναι μαρκα HP. Πιστευεται θα ειναι αξιοπιστη? Δηλαδη για να καταλαβετε εγω ρωτησα σε ενα μαγαζι για αντικατασταση οθονης με καινουρια και που ειπανε 250€. Τι διαφορα εχει η δικη της HP απο αυτη στο pc2shop.gr. Γιατι μιλαμε για 130€ κατω! Ευχαριστω και παλι! Να στε καλα για το ενδιαφερον σας. Πραγματικα βοηθατε πολλυ κοσμο!
ors_86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Το θεμα ειναι οτι η οθονη απο το pc2shop.gr δεν ειναι μαρκα HP. Πιστευεται θα ειναι αξιοπιστη? ΔΕΝ υπάρχει οθόνη για φορητό "μαρκα HP"! Διάβασε σε παρακαλώ την απάντησή μου εδώ όπου και αναφέρω ποια ακριβώς οθόνη έχει ο φορητός σου (σου έβαλα και σύνδεσμο πριν) και τις συμβατές επίσης. Τι διαφορα εχει η δικη της HP απο αυτη στο pc2shop.gr Δεν έχει καμιά διαφορά, αφού είναι το ίδιο μοντέλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα