ilona Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 έχω να κάνω ένα ερωτηματολόγιο για τραπέζι μέσης άλλα έχω κολλήσει! δεν μπορώ να βρω άλλες ερωτήσεις ... έχει κανείς καμία ιδέα?? ευχαριστώ
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Και να είχε, ποιες είναι οι άλλες ερωτήσεις; Σαν να σου λέω: Έχω φτιάξει έναν πίνακα με χρώματα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα χρώματα να βάλω. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο;
ilona Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 χεχε σωστό κ αυτό.. (χωρίς πολλές λεπτομέρειες: ) * αν κ κατά πόσο επηρεάζει το σχέδιο και ο τύπος των ποδιών * στυλ (κλασσικό μοντέρνο αντικέ κτλ) * σχήμα (τετράγωνο, στρόγγυλο οβάλ κτλ ) * κατα πόσο επηρεάζει η τιμή * κριτήρια επιλογής ( ταξινόμηση: οικολογικός σχεδιασμός, αισθητική, ποιότητα, λειτουργικότητα, καινοτομία, συνδυασμός πρόσθετων λειτουργιών και χρήσεων, έξτρα αποθηκευτικός χώρος) * φινίρισμα * υλικά κατασκευής * ταξινόμηση πρόσθετων δυνατοτήτων (κάβα, συρτάρια αποθήκευσης, πτυσσόμενες επιφάνειες, ράφια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα