Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη είμαι καινούργιος εδώ ( βασικά μόλις έκανα την εγγραφη μου ) . Με λένε Μήτσο και μένω στον Βόλο !

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για ένα θέμα το οποιο ίαινε ότι εγώ με κάτι φίλους μου θέλουμε να ανοίξουμε ένα Internet Radio με το liste2myradio.com το οποιο εγώ το έχω τεστάρει με το virtual dj προ αλλα έχω μάθει ότι για να μπορώ να κάνω εκπομπή πρέπει να έχω και μικτή , έτσι θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορείτε να μου προτείνεται κάποιους μικτές από εταιρίες που μπορούνε να "πλιροθονουνε" αντικαταβολή και να το φέρουνε και στο σπίτι , τα λεφτά τα οποια μπορούμε να διαθέσουμε είναι max 50 euro , ( κάτι πληροφοριακά θα ήθελα καλύτερα να προτείνεται μικτές με συρόμενα ποτενσιόμετρα για παράδειγμα ( http://www.soundservice.gr/p_products%20images/pioneer%20dcv1010.jpg ) ) ευχάριστο πολύ προκαταβολικά !

Δημοσ.

κατσε γιατι με μπερδεψες.

με το virtualdj οντως κανεις εκπομπη.

το μικτη τι τον θες?

τι δε κανει το virtualdj και θες μικτη?

Δημοσ.

Ευχάριστο πολύ φιλε μου θα το κοιτάξω . Εάν κάποιος άλλος έχει να μου προτείνει κάτι άλλο είμαι ανοιχτός σε όλα !

με το virtual dj δεν μπορώ να μιλήσω με μικρόφωνο !

Δημοσ.

με το virtual dj δεν μπορώ να μιλήσω με μικρόφωνο !

νομιζεις! ;)

γινεται και παραγινεται..... δε χρειαζεσαι μικτη.

Δημοσ.

πρωτα απ'ολα θες την εκδοση virtualdj 7 pro

μετα πας config > sound setup > inputs > "advanced config"

εκει πατας το + και σου εμφανιζεται ακομα μια μικρη καρτελα.

απο κει διαλεγεις "microphone" και δεξια κανεις τις επιλογες σου απο ποια

καρτα ηχου ειναι συνδεμενο το μικροφωνο.

οκ και το κλεινεις.

μετα στο skin θα εχει εμφανιστει ενα κουμπι που λεει "mic".

απο κει το κλεινεις κει το ανοιγεις και δεξια του την ενταση.....

Δημοσ.

έτσι το έκανα και εγώ αλλα δεν δούλευε απλά έκλεινε η μουσική αλλα δεν ακουγόμουνα μέσα στο radio !

όταν το έκανα αυτό που μου λες μου έβγαζε κάτι για ένα asio 4 all το έκανα instal και αυτό αλλα πάλι τίποτα !

Δημοσ.

aledjo έγινε ρε φιλε σε ευχάριστο πολύ έκανα ακριβώς αυτό που μου είπες και δουλεύει καμπάνα ! σε ευχάριστο πολύ νάσε καλά ! εάν θέλετε κλείστε το topic !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...