Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρας για Thermalright Ultra-120 eXtreme??

louros7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω 3μιση χρονια την ψυκτρα που παρηγγειλες και μπορω να πω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη. Στα χρονια που εχουν περασει εχω δοκιμασει απειρα fans (κυριως 120mm για inlet/outlet στο case) και τα περισσοτερα μου ρεταραν πανω στον χρονο απο την σκονη. Σημειωτεον φυσαω το PC περιπου καθε μηνα. Σαν καλυτερη επιλογη ανεμιστηρα απο θεμα αποδοσης θορυβου και αξιοπιστιας νομιζω οτι ειναι η σειρα Kaze Master της Scythe. Εγω απο την αρχη εχω επανω εναν 2000rpm (ο μεσαιος της σειρας kaze master), o οποιος δουλευει απροβληματιστα ακομα, το ρουλεμαν του δε νιωθεις να σκαλωνει οταν τον γυριζεις με το χερι και σε full ρευμα χτυπαει 1980rpm. Στις 2000rpm εννοειται οτι κανει θορυβο αλλα αν τον εχεις controlled απο την mobo και δουλευει στις 1000 και χτυπαει 2000 μονο οταν χρειαζεται θα εισαι αρχοντας, δεν ακουγεται καθολου. Το σ/κ εβγαλα την TR Ultra-120 extreme απο πανω και εβαλα υδροψυξη. Στο ψυγειο εβαλα 2 Kaze Master των 3000rpm και μπορω να σου πω οτι μεχρι τις 1500rpm δεν ακουγονται καθολου.

Το μονο κακο ειναι οτι ισως ειναι δυσκολο να τους βρεις Ελλαδα. Εγω τους εφερα απο εξωτερικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...