Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρας για Thermalright Ultra-120 eXtreme??

louros7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω παραγγειλει αυτην την ψυκτρα Thermalright Ultra-120 eXtreme

Μπορειτε να μου προτεινεται καλο ανεμιστηρακι για να της βαλω?

Σκεφτομαι ενα απο αυτα

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/609

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1416

ειναι καλα ή υπαρχουν καποια αναλογα σε χαμηλοτερη τιμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσο πήρες την ψύχτρα βρε;

Καλά ανεμιστήρια δε λέω αλλά ακριβά. Τον BQ δύσκολα θα τον στερεώσεις επάνω στην ψύχτρα. Εκτός αν βγάλεις τα πλαστικά που έχει.

Αλλά μπορείς και με πιο φτηνά να κάνεις την δουλειά σου. Δε θα είναι τόσο ήσυχα βέβαια αλλά δε θα κάνουν και τόσα

Μια χαρά είναι. Μπορείς να μου πεις το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται και τι ανεμιστήρες έχει; Βασικά μου φαίνεται too much για ψύχτρα αλλά εσύ ξέρεις

Ναι θα χωράει

Νομίζω έχει και το eworld Αυτούς που έδειξα αλλά και αρκετούς 12άριδες.

πχ

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1352

Κοίτα η 6950 κάνει θόρυβο

Τα ανεμιστήρια του κουτιού προφανώς δε τα έχεις αλλάξει να βάλεις BQ πχ

Ε δεν νομίζω να αξίζει διπλάσια και τιμή ένας ανεμιστήρας μέσα σε όλα αυτά.

Γνώμη μου βέβαια. Περίμενε και τους υπόλοιπους

Εαν θελεις να κανουν οσο το δυνατο λιγοτερο θορυβο τοτε δεν θα βαλεις τον xigmatek στην ψυχτρα για 2 λογους.

Πρωτον στις 1500 στροφες που ειναι το max (και μιλαμε για ψυξη στην ψυχτρα του επεξεργαστη οποτε θα τα πιανει τοσα) ακουγεται το ανεμιστηρακι και δευτερον δεν εχει τοσο καλο static pressure που θελεις εσυ για να περναει ο αερας μεσα απο τα fins της ψυχτρας με λιγα λογια.Οποτε τον ξεχνας τον xigmatek (εγω βεβαια τον εχω επανω στην Hyper212 που ειναι ιδιου σχεδιασμου με την δικη σου αλλα τον εχω σε pull μιας και ολη την δουλεια την κανει ο original της ψυχτρας μου.

Βεβαια μπορεις να παρεις 2 τετοιους που λεει η Καρμεν και να τους εχεις σε διαταξη Push pull.

Αλλιως εγω θα ελεγα να κοιταξεις λιγο αυτους Scythe Slip Stream 1600rpm 8.90€

Και Noiseblocker NB-BlackSilent XLP 12.00€

Εγώ έχω την True Black σε μηχάνημα με 6600 και είχα βάλει δύο Noctua 12cm, τελείως αθόρυβοι αλλά πολύ ακριβοί. Με την 6950 πάνω και τους ανεμιστήρες που έχει το HAF 932 δεν ακούγεται τίποτα. Μόνο αν ανεβάσει στροφές η 6950 ακούγεται, και μόνο αυτή.

Πιστεύω ότι αν η ΜΒ έχει την δυνατότητα να αλλάζει ταχύτητα στους ανεμιστήρες, δεν υπάρχει κάνένα πρόβλημα με οποιονδήποτε βάλεις, πλην Delta :).

Πριν τους Noctua είχα 2 Silencer αλλά και οι δύο κόλησαν μετά από 2-3 μήνες συνεχούς χρήσης, οπότε δεν τους προτείνω.

Το Νoiseblocker που έχεις δώσει στο link είναι άριστο. Αν θέλεις κάτι πιο φθηνό μπορείς να δεις -> http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/819 αν και μιλάμε για ουσιαστικά χειρότερο ανεμιστήρα, αλλά όχι δύο φορές χειρότερο ;)

Εμενα αποψη μου ειναι να παρεις το noiseblocker που εχεις link,αφου θα παρεις καλη ψυκτρα καλο ειναι να εχεις και εναν εξισου καλο και ησυχο ανεμηστηρα,και ο be queit ειναι πολυ καλος αλλα δεν θα το ρισκαρα μηπως εχεις προβλημα με την στηρηξη,αν εισαι σιγουρος οτι μπανει παρε αυτον γιατι εχει καλη στατικη πιεση και πρεπει να ειναι ποιο ησυχος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...