mentos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα σας.Οπως ξερετε αυτον τον καιρο υπαρχει μια ανατιμηση στους σκληρους.Σημερα βρηκα σε ενα μαγαζι της πολης μου αυτον τον σκληρο Samsung SpinPoint F4EG HD204UI 2TB σε προσφορα απο 95-->85 ευρω. Εγω τον θελω για να βαλω και λειτουργικο σε καινουριο pc.Να τον αγορασω ομως ή δεν κανει για την χρηση που τον θελω? Ο προβληματισμος μου ειναι,επειδη ειναι ο σκληρος Ecogreen...
Palp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Οι σκληροί στις 5400 rpm συνήθως προτείνονται για αποθήκευση αρχείων (πχ μουσική και βίντεο) καθώς είναι αργοί και όχι ότι καλύτερο για να έχεις το λειτουργικό σου σύστημα πάνω σε αυτούς. Το συγκεκριμένο μοντέλο πάντως είναι αξιόπιστο και με χαμηλά επίπεδα θορύβου. Για το λειτουργικό σου σύστημα είναι καλύτερο να αγοράσεις κάποιον SSD ή δίσκο στις 7200 στροφές. (Βtw σε ποιο μαγαζί τον βρήκες και σε ποια πόλη γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το μοντέλο).
mentos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Οι σκληροί στις 5400 rpm συνήθως προτείνονται για αποθήκευση αρχείων (πχ μουσική και βίντεο) καθώς είναι αργοί και όχι ότι καλύτερο για να έχεις το λειτουργικό σου σύστημα πάνω σε αυτούς. Το συγκεκριμένο μοντέλο πάντως είναι αξιόπιστο και με χαμηλά επίπεδα θορύβου. Για το λειτουργικό σου σύστημα είναι καλύτερο να αγοράσεις κάποιον SSD ή δίσκο στις 7200 στροφές. (Βtw σε ποιο μαγαζί τον βρήκες και σε ποια πόλη γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το μοντέλο). κομοτηνη,τωρα μαγαζι να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ονομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα