achisael Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αλουμινά θέλεις να σαι καλα αλλα βαζω στο χ.ο. και δεν βρισκω για λαρισα. πως λεγονται αλλιως..;
achisael Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ψάξε για κουφώματα κουφωματα μου βγαζει μονο μεγαλες εταιριες οπως exalco κτλ..
Ορφεύς27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 πρωτο ποστ γεια σε ολους βρηκα τη σελιδα απο το γοογλε ψαχνωντας γι αυτο το θεμα ειχα το εξης προβλημα ειχε κολησει το κορδονι οποτε ανοιξα το καπακι και το επανεφερα ομως τωρα δε γυριζει τι να κανω? δεν εχει σπασει κατι για να μην δουλευει οποτε ειναι θεμα ρυθμισης
THESPYROS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δες τα χτένια πάνω στο ρόλο εκεί έχεις το πρόβλημα
KathriniotisGR Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Καλησπερα παιδια!Ξερω εχουν περασει 8 χρονια απο την εναρξη αυτης της συζητησης αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας....Τα μικρα αδερφια μου εσπασαν καποιες πλαστικες "βιδες" που συγκρατουν το ρολο απο το να μπει σε αυτο το κουτι τελος παντων...Το θεμα ειναι οτι εγω δεν ηξερα οτι ηταν σπασμενα και το ανεβασα τερμα πανω και τωρα δεν μπορω να το βγαλω...Εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω;
KathriniotisGR Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 THESPYROS ΟΚ,να ανοιξω αλλα αν ξεβιδωσω,ο ιμαντας δεν θα τραβηχτει μεσα;; 1 ώρα πριν, THESPYROS είπε Άνοιξε από πάνω και δες
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 παιδια, μηπως ξερει καποιος...ο μηχανισμος του ιμαντα-ταμπακιερας πλεον δεν εχει αντισταση, δηλαδη το ρολο παντζουρι ανεβοκατεβαινει αλλα οχι απο μονο του, το εχω ανοιξει και το κανω χειροκινητα...ανοιξα να δω μεσα πως ειναι και εχει ενα κυκλικο πλαστικο σαν ρουλεμαν το οποιο μεσα του εχει ενα τυλιγμενο με στροφες σιδερο, απο ο,τι καταλαβαινω κατι εχει γινει εκει περα με αποτελεσμα να μην υπαρχει αντισταση στο στριφογυρισμα! https://www.rolka.gr/wp-content/uploads/2016/11/TAI-001.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα