koulouri Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Εμενα και μια κοπελια απο κατω μας δινει ιντερνετ ασυρματο ο γειτονας! ( μπαινει και η κοπελα του γειτονα-ιδιοκτητη καμια φορα με το laptop της οταν ερχεται.. ο ιδιος εχει σταθερο pc ) ( ναι δεν ειναι και τοσο καλος οσο φανταζεστε, αφου ειναι και ιδιοκτητης και του τα ακουμπαμε καθε μηνα! ) Τεσπα, πριν λιγες μερες ανεβηκε η γειτονισσα και μου ειπε οτι δε μπορουσε να μπει απο το laptop της στο ιντερνετ Λογος: Ληψη διευθυνσης ΙΡ... ( και δεν την κανει ληψη ποτε! ) Το διορθωσα: α) Εσβησα το δικτυο απο τα αγαπημενα της και την αυτοματη συνδεση, β) Εκανα renew την ΙΡ απο το cmd γ) Restat και μπηκε.. Τωρα εχω προβλημα και μου κανει το ιδιο πραγμα στο galaxy S2 :/ Εχω προσβαση στο ρουτερ του γιατι μου εδωσε το username+password και μπορω να παω και απο εκει αν χρειαστει ( αυριο που θα του δωσω και το νοικι!! ) Θα δωσει καποια λυση η MAC address ??
Centurion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε να αφήσεις ξεκλείδωτο το ρούτερ για λίγο και κάνε σύνδεση με το κινητό(αφού του καθαρίσεις τα αγαπημένα δίκτυα κτλ). Έτσι θα πάρει μια ip που θα χρησιμοποιεί και αργότερα. Μετά ξαναπέρνα το password και δοκίμασε να συνδεθείς πάλι.
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Κανε και μια επανεκινηση στο ρουτερ σου. Δες και firmware update
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 επισης αν στα κανει αυτα με wpa2 βαλε wpa κλειδωμα και επισης δοκιμασε να αλλαξεις καναλι.1 6 και 11 δοκιμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα