Whiteyez Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 JohnnyDragon παίζει να μας πείς σε ποιο μέρος έγινε το σκηνικό;
Ntinaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αυτός που τα καίει τι είναι; βλακας,που απλα θελει να προκαλεσει και να τρολλαρει.
firewalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αυτός που τα καίει τι είναι; Εκτός από παράνομος; Βλαξ.
Muchacho Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BFPNDnQEx3Q
Pantelwolf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω οτι χάνουμε το όλο νόημα. Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν πλημμελής. No? Δηλαδή αν χτυπούσαν ενα σκύλο αντί να καίγαν τη σημαία θα είχαν αντιδράσει σωστά; Το έχουμε ξαναπεί η αστυνομία είναι μόνο για να χτυπά αυτούς που δε βολεύουν τους έχοντες. Αλλιώς, αντε ρε παπάρα που μας χάλασες και το βράδυ και τρέχαμε, είχε και μπάλα.
Runner25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω οτι χάνουμε το όλο νόημα. Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν πλημμελής. No? Δηλαδή αν χτυπούσαν ενα σκύλο αντί να καίγαν τη σημαία θα είχαν αντιδράσει σωστά; Το έχουμε ξαναπεί η αστυνομία είναι μόνο για να χτυπά αυτούς που δε βολεύουν τους έχοντες. Αλλιώς, αντε ρε παπάρα που μας χάλασες και το βράδυ και τρέχαμε, είχε και μπάλα. αυτο που εγραψες εισαι εσυ αλλα απο οτι φαινεται δε σου την επεσε ακομη κανας αλοδαπος να σου παρει τα λεφτα και το κινητο και σου λεω τα πιο απλα για να μη πουμε οτι οι ηδη οι νεες γενιες τους θα μπαινουν κανονικα σε υπουργεια και σε δημοσιο ακομη και αστυνομια μιας και τους εχουν ελληνοποιησει καποιοι προς οφελος τους. ηλιθιοι νεοελληνες μονο τσοντα και μπαλα
-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τι να σου πω στις γειτονιες που τριγυρναγα εγω (δυτικα προαστια) συνηθως ελληνες κανανε τις φερμες ... νεοι σε ηλικιες απο 15-16 εως 25 και με τα λεφτα αγοραζανε ντραγκς Οι αλβανοι συνηθως δουλευανε απο μικρες ηλικιες , εργατες,οικοδομοι,ντελιβερι κλπ
firewalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 αυτο που εγραψες εισαι εσυ αλλα απο οτι φαινεται δε σου την επεσε ακομη κανας αλοδαπος να σου παρει τα λεφτα και το κινητο και σου λεω τα πιο απλα για να μη πουμε οτι οι ηδη οι νεες γενιες τους θα μπαινουν κανονικα σε υπουργεια και σε δημοσιο ακομη και αστυνομια μιας και τους εχουν ελληνοποιησει καποιοι προς οφελος τους. ηλιθιοι νεοελληνες μονο τσοντα και μπαλα Νομίζω πως δεν κατάλαβες το μήνυμά του.
Pantelwolf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ναι, και ο ηλίθιος νεοέλληνας απο δω το ίδιο πιστεύει. Μάλλον ξαναδιάβασέ το, προσεκτικά. (και μπαηδεγουέη ανήκω στους έλληνες που τους έχουν απειλήσει με κατσαβίδι στο λαιμό, αλλά ούτε αυτό ήταν ικανό να με κάνει ρατσιστή)
Runner25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 συγνωμη προς τον συμφορουμητη pantelwolf νομιζω δεν ηταν αρκετα σαφης η ειρωνια παντως το μυνημα ισχυει για τους και καλα αντιφασιστες και προοδευτικους
-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Για οσους δεν ειναι "και καλα" αλλα τρου? Τελοσπαντων και εγω σου πα την εμπειρια μου για το ποιοι ληστεουν
Runner25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τι να σου πω στις γειτονιες που τριγυρναγα εγω (δυτικα προαστια) συνηθως ελληνες κανανε τις φερμες ... νεοι σε ηλικιες απο 15-16 εως 25 και με τα λεφτα αγοραζανε ντραγκς Οι αλβανοι συνηθως δουλευανε απο μικρες ηλικιες , εργατες,οικοδομοι,ντελιβερι κλπ ακουσε να δεις εγκληματιες (απο ελλαδα, ελληνες) ειχαμε οπως ολες οι χωρες απλα οταν ηρθαν οι αλοδαποι πηραν τα πρωτεια στο εγκλημα παντου ναρκωτικα ληστειες φονους κλπ. ξεχνατε ρε ολοι το περιστατικο πριν απο λιγες μερες με τους αλβανους που μπηκαν σε ενα σπιτι εκλεψαν και βιασαν τη μανα μπροστα στα παιδια της. τι να λεμε τωρα Για οσους δεν ειναι "και καλα" αλλα τρου? Τελοσπαντων και εγω σου πα την εμπειρια μου για το ποιοι ληστεουν κοιταξε να δεις δε θελω να το πολιτικοποιησω το θεμα αλλα αν εισαι τιποτα αναρχικος κομμουνιστης κλπ τσαμπα μιλαμε τετοια ατομα δεν εχουν ιδεα τι παει να πει εθνος
-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Κοιτα να δεις εγω μεγαλωσα σε γειτονια που ειχε απο πολυ παλια μεταναστες, εζησα την αυξηση των αλβανων μεταναστων, ρωσοι και ρωσοποντιοι και ελληνοποντιο και 50/50 ποντιοι υπηρχαν απο πολυυυυ παλια, και απο αρκετα παλια υπηρχε κοινοτητα ιρακινων/πακιστανων. Ποτε δεν υπηρξε ουσιαστικο προβλημα στην περιοχη,ουτε τωρα υπαρχει που μιλαμε για εποχη κρισης και φτωχειας. Οι πειρσσοτεορι μαλιστα ειτε εχουν ενσωματωθει πληρως ειτε απλα δεν ενοχλουν ... Μιλας για το περιστατικο με τη συμμορια 5 αλβανων και μιας ελληνιδας,και τι παει να πει αυτο ? Οτι ειναι ετσι ολοι αλβανοι ? Οτι δεν υπηρχαν/υπαρχουν ελληνες βιαστες? Εδω γελαμε. Κοινωνικο ειναι το θεμα της εγκληματικοτητας οχι θεμα DNA η ρατσας... Εγω δεν δηλωνω αναρχικος ποσο μαλλον κομμουνιστης (σιχαινομαι τους σταλινες) , αλλα αν εσυ εισαι εθνικιστης τοτε και συ αντιστοιχα μαλλον δεν ξερεις τι παει να πει ανθρωπισμος και αλληλεγγυη Οι φυλες υπαρχουν απο αρχαιοτατων χρονων αλλα το μοτιβο εθνος-κρατος ειναι κατασκευασμα των τελευταιων αιωνων Μην μιλας για εθνος λοιπον γιατι προκειται απλα για κατασκευασμα στα πλαισια του διαιρει και βασιλευε για να ναι χωρισμενοι οι ανθρωποι και οσοι ειναι στην εξουσια (οι "απο πανω") να κανουν το παιχνιδι τους
slygeo87 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καλά ακόμα με τους αλβανούς ασχολείστε εσείς;
-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καλά ακόμα με τους αλβανούς ασχολείστε εσείς; Εσυ το ασχολια βρηκες ?? =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις