Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

θα χρειαστώ την βοήθεια σας για την αγορά ενός PC που προορίζεται περισσότερο για χρήση Internet και όχι για παιχνίδια. Σας παραθέτω παρακάτω την σύνθεση που έχω φτιάξει στη σελίδα του πλαισίου. Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης για τις διαφορές socket 1155&1156(έχω παρατηρήσει ότι στο 1156 δεν υπάρχουν πολλές επιλογές μητρικής σε σχέση με το 1155) και ποιό από τα δύο να επιλέξω καθώς και για την κάρτα γραφικών, να διαλέξω ATI (αφού δεν παίζω παιχνίδια) ή Nvidia? Τα χρήματα που διαθέτω είναι 600-650ευρώ..

Θήκη

CoolerMaster-Elite 370 Black Case (RC-370-KKN1)

Τροφοδοτικό

CoolerMaster-Elite Power RS-460-PSAP-J3 460W PSU

Επεξεργαστής

Intel-CPU Intel Core i3 2100(s1155, 3.1GHz)

Μητρική

MSI-P67A-C43 B3 (s1155, P67, DDR3)

Μνήμες

Corsair-Cerulean Blue Vengeance 4GB DDR3-1600 Dimm

Σκληρός δίσκος

Seagate-ST500DM002 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

Κάρτα γραφικών

Sapphire-6570 (PCI-Express, GDDR3, 2GB)

Οπτικό μέσο

Samsung-DVD-RW SH-222AB Sata Black Bulk

Οθόνη

Samsung-S20A300N LED Monitor 20''

Πληκτρολόγιο

Turbo-X-DWC-2000 Wired Slim Desktop Black

Επεξ/σία από epp494
Δημοσ.

To 1156 είναι το παλιό socket της intel. Το 1155 είναι το πιο καινούριο (αν και δεν θα είναι ακόμα για πολύ καιρό). Η βασική διαφορά τους είναι οτι επεξεργαστής για socket 1155 δεν μπαίνει σε 1156,οπότε δεν σε νοιάζουν τα υπόλοιπα. Όσο για τη σύνθεση περίμενε τους ειδικόυς!

Δημοσ.

To 1156 είναι το παλιό socket της intel. Το 1155 είναι το πιο καινούριο (αν και δεν θα είναι ακόμα για πολύ καιρό). Η βασική διαφορά τους είναι οτι επεξεργαστής για socket 1155 δεν μπαίνει σε 1156,οπότε δεν σε νοιάζουν τα υπόλοιπα. Όσο για τη σύνθεση περίμενε τους ειδικόυς!

Ευχαριστώ για την απάντηση..πίστευα ότι το 1156 είναι πιο καινούριο.. Οπότε καλά έκανα και έβαλα s1155 στην σύνθεσή μου.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω.Η συνθεση που εχεις κανει ειναι για να αντικαταστησεις το υπαρχον pc που εχεις στην υπογραφη σου?Εαν ναι,δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να το αλλαξεις αυτο που εχεις.

Εαν οχι τοτε πες μας ποιο ειναι το διαθεσιμο budget,απο που εισαι (για την επιλογη μαγαζιων για τυχον μεταφορικα) και εαν μπορεις να το στησεις μονος σου το pc.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω.Η συνθεση που εχεις κανει ειναι για να αντικαταστησεις το υπαρχον pc που εχεις στην υπογραφη σου?Εαν ναι,δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να το αλλαξεις αυτο που εχεις.

Εαν οχι τοτε πες μας ποιο ειναι το διαθεσιμο budget,απο που εισαι (για την επιλογη μαγαζιων για τυχον μεταφορικα) και εαν μπορεις να το στησεις μονος σου το pc.

το pc της υπογραφής μου θα το δώσω στους δικούς μου, οπότε το καινούριο προορίζεται για αντικατάσταση του. το budget είναι 600-650ευρώ!Από Αθήνα θα τον πάρω και μπορώ να το στήσω μόνος μου.

Δημοσ.

post-178948-0-39061900-1320063324_thumb.png

+ τον πιο φθηνό δίσκο που θα βρεις δίσκο http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi/f/252962/3-5.html.html

Φίλε μου έχω την εντύπωση ότι η σύνθεση που έχω κάνει είναι αρκετά καλύτερη από αυτή που μου προτείνεις, το θετικό με την δικιά σου είναι ότι είναι αρκετά πιο φθηνή.

Δημοσ.

πες μας αν έχεις προβλημα τα part να είναι απο διαφορετικά καταστήματα μιας κ θα σ βγει πιο φθηνά έτσι.

Δεν με ενοχλεί αυτό καθώς μπορώ να το στήσω μόνος το pc. Αλλά δεν ξέρω μήπως μου βγουν πολλά τα έξοδα αποστολής, για να τα παραλάβω.

Δημοσ.

cpuAMD A8 X4 3850 2.9GHz s.FM1 121e

Moth MSI A75MA-G55 (s FM1, DDR3, AMD A75) 88e

ram Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048) 32e

ssd Crucial 128GB M4 CT128M4SSD2 Solid State Drive SATA SSD 2.5'' 190e (δύσκολη εποχή για αγορά hdd όσο κ αστείο να ακούγεται,καλύτερα να ψάξεις σε τοπικό κατάστημα που να τον έχει στοκ)

psu Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-500CXV2EU Active-PFC Retail 64e

case Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Middle Tower no PSU Black44e (το μόνο του "-" είναι ότι δεν έχει usb 3, αν θέλεις βάζεις κάποιο άλλο)

opt dr SonyNec DVD-ROM DDU1681S-0B 18x/48x Black 19e

Σύνολο 558(με τα έξοδα αποστολής)

Δημοσ.

cpuAMD A8 X4 3850 2.9GHz s.FM1 121e

Moth MSI A75MA-G55 (s FM1, DDR3, AMD A75) 88e

ram Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048) 32e

ssd Crucial 128GB M4 CT128M4SSD2 Solid State Drive SATA SSD 2.5'' 190e (δύσκολη εποχή για αγορά hdd όσο κ αστείο να ακούγεται,καλύτερα να ψάξεις σε τοπικό κατάστημα που να τον έχει στοκ)

psu Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-500CXV2EU Active-PFC Retail 64e

case Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Middle Tower no PSU Black44e (το μόνο του "-" είναι ότι δεν έχει usb 3, αν θέλεις βάζεις κάποιο άλλο)

opt dr SonyNec DVD-ROM DDU1681S-0B 18x/48x Black 19e

Σύνολο 558(με τα έξοδα αποστολής)

- Γιατί να μην πάω σε ποιο φτηνό δίσκο. π.χ.HDD

- Για επεξεργαστή σκεφτόμουν της intel, θεωρώ ότι είναι πιο έμπιστη. Περισσότερο από αυτά που ακούω και όχι από προσωπική εμπειρία.

- Κάρτα γραφικών δεν έχεις βάλει στην πρόταση σου.

- Όσο για το case στην περιγραφή του λέει ότι διαθέτει 1xusb3.

Δημοσ.

Καρτα γραφικων εχει ο επεξεργαστης μεσα μια αρκετα καλη.οποτε εισαι οκ.

Για τον σκληρο,εαν δεις ποσο εκαναν πριν 10 μερες το 1tb που εαν θυμαμαι επαιζε στο 50ρικο και ξαφνικα με μια πλυμμηρα ανεβηκαν οι τιμες πανω απο 100% τοτε δεν αξιζει να παρεις τωρα hhd παρα μονο οταν θα πεσουν εκει που ηταν.

Καλυτερα ssd.

Δημοσ.

Φίλε μου έχω την εντύπωση ότι η σύνθεση που έχω κάνει είναι αρκετά καλύτερη από αυτή που μου προτείνεις, το θετικό με την δικιά σου είναι ότι είναι αρκετά πιο φθηνή.

Mη σου πω ότι κι'αυτή που σου έκανα είναι υπερβολική γι'αυτό που θες να κάνεις.

Στο μόνο που αξίζει να ρίξεις λεφτά είναι στην οθόνη http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761

Δημοσ.

Καρτα γραφικων εχει ο επεξεργαστης μεσα μια αρκετα καλη.οποτε εισαι οκ.

Για τον σκληρο,εαν δεις ποσο εκαναν πριν 10 μερες το 1tb που εαν θυμαμαι επαιζε στο 50ρικο και ξαφνικα με μια πλυμμηρα ανεβηκαν οι τιμες πανω απο 100% τοτε δεν αξιζει να παρεις τωρα hhd παρα μονο οταν θα πεσουν εκει που ηταν.

Καλυτερα ssd.

ποια η διαφορά με τον ssd? σόρυ αλλά δεν γνωρίζω και πολλά γιαυτό ρωτάω συνέχεια..

Δημοσ.

ποια η διαφορά με τον ssd? σόρυ αλλά δεν γνωρίζω και πολλά γιαυτό ρωτάω συνέχεια..

είναι πολυ πιο γρήγοροι από τους απλούς σκληρούς δίσκους..δες εδω για παράδειγμα. στον ssd βάζουμε το λειτουργικό κ τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιούμε κ τα υπόλοιπα σε κανονικό κλασικο hdd.απλά τώρα λόγω πλημήρας στην ταιλάνδη που είναι η κύρια παραγωγη τους οι τιμές των κλασικών hdd είναι υπερβολικες , οπότε ή περιμένεις κ κάνεις υπομονή μέχρι να στρώσουν οι τιμές τους ,ή βρίσκεις κ αγοράζεις από κάποιο μαγαζί που τους έχει στις αποθήκες του κ τους πουλαει σε φυσιολογικες τιμές.

ο ssd που σου έχω βάλει στη σύνθεση θα κάνει τρομερή δουλειά από άποψη ταχύτητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...