makfil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Στα XP ήξερα τη διαδρομή για να βρω τα cookies. Ψάχνω να τα βρω στα win 7, αλλά δεν το έχω καταφέρει. Λίγη βοήθεια;
nikomas50 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Βρίσκονται στο φάκελο C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies όπου user το όνομα χρήστη.
makfil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Είχα ψάξει εκεί και δεν τα βρήκα, γιαυτό ανάρτησα την ερώτηση. Μήπως είναι στα hidden;
makfil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά, έλεος ... Για να λέω, έψαξα και δεν το βρήκα, σημαίνει ότι άνοιξα το AppData\Roaming\Microsoft\Windows και δεν βρήκα το φάκελο Cookies εκεί. Έψαξα ακόμη και σε όλους τους users και σε όλα τα AppData. Γιαυτό ρώτησα μήπως ο συγκεκριμένος φάκελος είναι κρυμμένος.
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πηγαινε στο folder options και κανε uncheck το hide protected system files Οταν γραφεις σε ενα forum κανεις δεν ξερει ποσο εμπειρος χρηστης εισαι, το προβλημα ειναι ακομα πιο εντονο οταν δε γραφεις ξεκαθαρα τι εννοεις, το hidden απλα δε λεει τιποτα γι αυτο σου ειπα οτι ειναι Hidden o appdata Μπορεις ανετα να το βρεις με ενα search απλο στο google, γι αυτο οταν στηριζεσαι σε αλλους και μαλιστα αγνωστους που δεν ξερεις και ζητας βοηθεια το "παιδια έλεος..." ειναι περιττο
makfil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πήγα στο user\AppData και στα properties\General ξετσεκάρισα το Hidden, οπότε εμφάνισε όλο το δέντρο αλλά και πάλι δεν υπάρχει στα Windows, το folder Cookies. Αρχίζω να απελπίζομαι ότι είτε δεν κάνω κάτι καλά είτε τα Cookies δεν μπορώ να τα βρω ...
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 δεν εκανες αυτο που σου εγραψα. Σου ειπα να πας στο folder options (επιλογες φακελων), θα το βρεις ανοιγοντας τον explorer. Κανε κλικ στο oργανωση και θα το δεις. Στο tab προβολη θα βρεις την επιλογη που σου εγραψα παραπανω
makfil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Έχεις δίκιο. Σε κάθε νέα εγκατάσταση, έχω σαν αρχή να ρυθμίζω ορισμένες καταστάσεις, όπως εγώ τις θέλω. Μέσα σ' αυτές περιλαμβάνεται και το ξετσεκάρισμα των hidden που έχει τσεκαρισμένα by default. Είχα την εντύπωση ότι ήταν όλα ξετσεκαρισμένα αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν τα δύο hide και όχι το τρίτο, δηλαδή το "Hide protected operating system files" Σ' ευχαριστώ για την επιμονή και την υπομονή σου.
exypnakias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Βρίσκονται στο φάκελο C:\Users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies όπου user το όνομα χρήστη. Δίκιο έχει δεν θα τα βρει από εκεί. Στα XP ήξερα τη διαδρομή για να βρω τα cookies. Ψάχνω να τα βρω στα win 7, αλλά δεν το έχω καταφέρει. Λίγη βοήθεια; Φίλε αν θέλεις να διαγράψεις τα cookies κατέβασε το ccleaner.
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Για να πας απευθείας στα cookies μπορείς να δώσεις το Path στην εκτέλεση ή στην γραμμή διεύθυνσης του explorer %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies Εκεί τα βάζει ο ie. Ο Firefox έχει δικό του φάκελο (το ίδιο φαντάζομαι και οι opera/chrome).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα