psycho_dreams Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας, λοιπόν σπουδάζω πληροφορική και έχω κάποια επαφή απο php,html και css. Στα πλαίσια μιας εργασίας που έχω είναι η δημιουργίσ ενός eshop. Ψάχνω γενικά για να βρω πληροφορίες για το πως μπορώ να το κατασκευάσω απλά έχω μπερδευτεί λίγο..Είμαι σε φάση που έχω εγκαταστήσει κάποια CMS όπως το joomla, wordpress , drupal και το magento. Τα έβαλα όλα αυτά για να δω ποιο θα με βοηθήσει περισσότερο και σε ποιο θα είναι πιο εύκολο να το φτιάξω. Το δύσκολο είναι η συνέχεια..δε ξέρω πως να συνεχίσω και τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια, δεν θέλω να αρχισω το σχεδιασμό απο την αρχή (απο ένα κενό editor) καθώς αποτι μου χουν πει υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορώ να βρω έτοιμα..απλα δε ξέρω τι χρειάζεται και τι πρέπει να χρησιμοποιήσω! Δεν θέλω να απευθυνθώ σε καποιους κατασκευαστές γιατί οι τιμές τους αποτι είδα είναι απλησίαστες για κάποιο φοιτητη..Απο που μπορώ να αρχίσω? Μπορεί κάποιος να μου πει πως πρέπει να κινηθώ και τι πρέπει να κάνω??
Kostas-zio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αρχικά θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το CMS που θα χρησιμοποιήσεις. Μετά θα σε συμβούλευα να κάνεις μία καταγραφή των eshop που σου αρέσουν και να αποφασίσεις ποια πρόσθετα θες να χρησιμοποιήσεις και εσύ στο δικό σου. Joomla προτείνω και εγώ με το Virtue mart Αν έχεις κάποια απορία πάνω σε αυτό εδώ είμαστε...
Xaralambos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 +1 joomla+virtuemart ή magento . Απο τι στιγμή που ξέρεις απο php,html κτλ θα σου έιναι παιχνιδάκι η όλη διαδικασία
psycho_dreams Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, θα εγκαταστήσω και το virtuemart στο joomla θα δω αν θα βγάλω άκρη και θα τα ξαναπούμε! Υπάρχει κάποιο tutorial ή κάποιο οδηγό για το για το στήσιμο του e-shop joomla που μπορώ να ακολουθήσω?
unknowns5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς παρεξήγηση αλλά οι καθηγητές σου δεν ξέρουν τίποτα ώστε να σε βοηθήσουν; Αν είναι δυνατόν ένας φοιτητής να πρέπει να ψάχνει απαντήσεις για απλά θέματα κατεύθυνσης, σε forums. Δεν λέω για τις λεπτομέρειες, αλλά οι καθηγητές το λιγότερο που πρέπει να κάνουν, είναι να σε κατευθύνουν.
mtsouk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Και όμως το ψάξιμο είναι πολύ σημαντικό -- δεν είναι άσχημο να το κάνει ο φοιτητής καθώς είναι μέρος της διαδικασίας εκμάθησης. (Φυσικά πάντα σε κάποια λογικά όρια...) φιλικά,
psycho_dreams Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Και όμως το ψάξιμο είναι πολύ σημαντικό -- δεν είναι άσχημο να το κάνει ο φοιτητής καθώς είναι μέρος της διαδικασίας εκμάθησης. (Φυσικά πάντα σε κάποια λογικά όρια...) φιλικά, Είναι μέσα στα πλαίσια της εξέτασης του μαθήματος και είναι εξάμηνης διάρκειας και η αξιολόγηση έχει να κάνει με την προσπάθεια και το ψάξιμο που θα κάνει ο καθένας μας. Γιαυτό και το θέμα της κατασκευής του e-shop είναι ανοικτό και ελεύθερο! Ευχαριστώ πάντως μάγκες και για οποιαδήποτε απορία συναντήσω ελπίζω να βοηθήσετε..!!
leukonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μια ψήφος και απο μένα για Joomla + Virtue mart. Αν πάντος έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά και στο nopcommerce (asp.net)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα