Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα αποθήκευσης επαφών απο android σε p/c

panoss80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

ψαχνω ενα προγραμμα δωρεαν που να μπορω ν αποθηκευω τις επαφες απο android σε p/c

.εχω το xperia ray sony ericsson και εχει ενα προγραμμα που τ ονομαζει sony ericsson companion ομως αυτο μου ζηταει ν αποθηκευσω τις επαφες στο gmail .

εγω ΔΕΝ θελω να υπαρχουν στο internet οιεπαφες μου παρα ΜΟΝΟ στον σκληρο μου δισκο

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θέλω να φανώ κόπανος αλλά το gmail είναι πολύ καλό εργαλείο για επαφές με πολλά πολλά συν.

Ξανασκέψου το.

Αυτό που θες είναι nl.appbrain.com/app/contacts-csv-export/dutchandroid.contacts.export

Δεν θέλω να φανώ κόπανος αλλά το gmail είναι πολύ καλό εργαλείο για επαφές με πολλά πολλά συν.

Ξανασκέψου το.

Αυτό που θες είναι nl.appbrain.com/app/contacts-csv-export/dutchandroid.contacts.export

απλα δεν θελω να εκθεσω τις επαφες μου στο ιντερνετ . ευχαριστω :rolleyes:

αυτο που μου εδειξες ειναι σε γλωσσα που δεν μπορω να καταλαβω...και ζηταει και αυτο email κλπ..αν εχεις κουραγιο ανελυσε μου το λιγο

και παλι ευχαριστω

Sorry πάρε ένα link της προκόπης

https://market.android.com/details?id=dutchandroid.contacts.export&feature=search_result

Αυτό σου πατάει της επαφές στην sd σε μορφή csv (διαβάζονται από excel και outlook) και μετά εσύ τις κάνεις ότι θέλεις

Πρόγραμμα συγχρονισμού δεν ξέρω αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτός που έχει οποιοδήποτε πρόγραμμα συγχρονισμού είναι πιο έμπιστους από την google? Την ενδιαφέρει η στοχευμένη δυσφήμηση όχι τα νούμερα των επαφών σου.

Sorry πάρε ένα link της προκόπης

https://market.android.com/details?id=dutchandroid.contacts.export&feature=search_result

Αυτό σου πατάει της επαφές στην sd σε μορφή csv (διαβάζονται από excel και outlook) και μετά εσύ τις κάνεις ότι θέλεις

Πρόγραμμα συγχρονισμού δεν ξέρω αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτός που έχει οποιοδήποτε πρόγραμμα συγχρονισμού είναι πιο έμπιστους από την google? Την ενδιαφέρει η στοχευμένη δυσφήμηση όχι τα νούμερα των επαφών σου.

καλησπερα και ευχαριστω για το ενδιαφερον απλα θελω ενα προγραμμα που θα ειναι στον υπολογιστη μου και εκτος ινετρνετ . δεν ξερω καλα τι ειναι και πως δουλευει το προγραμμα συνχρονισμου ειμαι λιγο ασχετος σορυ κιολας και φοβαμαι να εκθεσω τις επαφες στο διαδυκτιο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...