Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο site που να λεει ακριβως τις τιμες ανα εξαμηνο, αναλογα με τα κυβικα του αμαξιου; Στο site της Interamerican δε λεει κατι.

Δημοσ.

είναι direct και υποτίθεται ότι είναι φθηνότεροι από τους άλλους..

Οι διαφορές όμως είναι πολύ μικρές, και αφορούν σε ετήσιο συμβόλαιο με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (δεν έχω καταλάβει γιατί κάνουν έκπτωση 5% αν πληρώσεις με κάρτα , αφού λογικά πληρώνουν 3% προμήθεια στην τράπεζα. Μάλλον επειδή η αντικαταβολή μέσω courier τους στοιχίζει περισσότερο)..

Τα μείον είναι ότι δεν έχεις συγκεκριμένο ασφαλιστικό σύμβουλο για να απευθυνθείς, αλλά θα πρέπει να τους παίρνεις τηλέφωνο και να κανονίζεις απευθείας με την interamerican τα πάντα (δηλώσεις ατυχήματος κλπ.).

Μου έχει πει ασφαλιστής ότι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, σε περίπτωση που δεν γράψεις αυτά που πρέπει σε δήλωση ατυχήματος (και βγει συνυπαιτιότητα). Βέβαια αυτό δε νομίζω ότι ισχύει και πολύ (έχω δει και ασφαλιστές που να σε γα#$#νε με τις δηλώσεις που έχουν κάνει, και να πληρώνεις χωρίς να πρέπει)...

Στα συν είναι η οδική βοήθεια και οι γενικά καλές τιμές..

Πάντως ρίξανε κι οι άλλοι τα ασφάλιστρα τους για να τους ανταγωνιστούν (πχ. έκανα στη chartis το ίδιο συμβόλαιο και μου βγαίνει πάνω κάτω στα ίδια λεφτά).. Μιλάμε για διαφορές 20 ευρώ ..

Στην θέση σου θα έπαιρνα προσφορές απ' διάφορους και θα τις σύγκρινα, και θα πήγαινα όπου είναι πιο φτηνά (αρκεί να μην κλείσει , έτσι ; ) :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι direct και υποτίθεται ότι είναι φθηνότεροι από τους άλλους..

Οι διαφορές όμως είναι πολύ μικρές, και αφορούν σε ετήσιο συμβόλαιο με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (δεν έχω καταλάβει γιατί κάνουν έκπτωση 5% αν πληρώσεις με κάρτα , αφού λογικά πληρώνουν 3% προμήθεια στην τράπεζα. Μάλλον επειδή η αντικαταβολή μέσω courier τους στοιχίζει περισσότερο)..

Τα μείον είναι ότι δεν έχεις συγκεκριμένο ασφαλιστικό σύμβουλο για να απευθυνθείς, αλλά θα πρέπει να τους παίρνεις τηλέφωνο και να κανονίζεις απευθείας με την interamerican τα πάντα (δηλώσεις ατυχήματος κλπ.).

Μου έχει πει ασφαλιστής ότι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, σε περίπτωση που δεν γράψεις αυτά που πρέπει σε δήλωση ατυχήματος (και βγει συνυπαιτιότητα). Βέβαια αυτό δε νομίζω ότι ισχύει και πολύ (έχω δει και ασφαλιστές που να σε γα#$#νε με τις δηλώσεις που έχουν κάνει, και να πληρώνεις χωρίς να πρέπει)...

η direct ειναι ποιο φθηνη επειδη κοβει τις αμοιβες των ασφαλιστων

η εκπτωση ειναι με καρτα της interamerican αν θυμαμαι καλα

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

η direct ειναι ποιο δθηνη επειδη κοβει τις αμοιβες των ασφαλιστων

η εκπτωση ειναι με καρτα της interamerican αν θυμαμαι καλα

έτσι νόμιζα κι εγώ, αλλά πήρα κι άλλες προσφορές, και οι διαφορές είναι πολύ μικρές (μιλάμε για καλές εταιρίες και όχι επίφοβες)..

ισχύει για όλες τις κάρτες. Εγώ πλήρωσα με μια άσχετη visa.

Δημοσ.

ασφάλισα το αμάξι στην anytime προχτέ. 350 το έτος, η πιό φτηνή που είχα βρει ήταν 410.

Η μόνη εμπειρία που είχα ποτε από αφάλειες ήταν με την μηχανή, όταν με τράκαραν πριν κάνα 4άρι χρόνια: εγώ χρυσοπλήρωνα τότε την Φοίνιξ (από τις ακριβότερες) και ο παπάρας που με τράκαρε είχε μια βλάμμένη που ούτε θυμάμαι το όνομά της, και τυρανίστηκα σαν τον μαλάκα να πάρω τα λεφτά μου. Από τότε, την πιο φτηνή.

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση για την anytime. Περαν της ταλαιπωρίας που πιθανότατα θα υποστεί όποιος χρειαστεί να βγάλει άκρη σε κάποιο ατύχημα, δεν περιλαμβάνει και νομική προστασία.

Η οποία νομική προστασία είναι γύρω στα 17-18€ επιπλέον το εξάμηνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...