zoranb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Σκέψου πως και οι τραγουδιάρηδες σε σκυλάδικα μοντέρνο κουστούμι ζητούν από τους πωλητές. όχι βρε φίλε δεν εννοώ αυτά μοντέρνα, κάτι ίσως σε boss και πιό μοντέρνα
enric Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μπορείτε να μου προτείνεται καταστήματα ρούχων στην Αθήνα, με κυριλέ ρούχα αλλά μοντέρνα όχι κλασσικά, για να καταλάβετε, προς το κλασσικό μάλλον θεωρώ το Βάρδα (εκτός κ έαν έχει εξελιχθεί τελευταία κ δεν το γνωρίζω), φυσικά εάν δεν βγάλλω άκρη θα ανοίξω thread "DoItYourself κουστούμι" Berto Lucci, σε πολλά σημεία της Αθήνας εως και σε επαρχιακές πόλεις. Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς.
DhZou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Berto Lucci, σε πολλά σημεία της Αθήνας εως και σε επαρχιακές πόλεις. Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Είναι και φτηνά αυτά...
-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μπορείτε να μου προτείνεται καταστήματα ρούχων στην Αθήνα, με κυριλέ ρούχα αλλά μοντέρνα όχι κλασσικά, για να καταλάβετε, προς το κλασσικό μάλλον θεωρώ το Βάρδα (εκτός κ έαν έχει εξελιχθεί τελευταία κ δεν το γνωρίζω), φυσικά εάν δεν βγάλλω άκρη θα ανοίξω thread "DoItYourself κουστούμι" Απο το 25:05 κ μετα Οταν μεγαλωσω θα γινω κυριλε
pournaras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Berto Lucci, σε πολλά σημεία της Αθήνας εως και σε επαρχιακές πόλεις. Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Ναι, με ντυνουν χρονια, με πολυ φτηνες τιμες, ωστε να μπορω να τα φορεσω πολλες φορες, χωρις να μου πηγαινει η ψυχη στην κουλουρη μη μου παθει κατι. Γενικοτερα ειμαι της γνωμης, για καθημερινη χρηση (η εστω παρασκευοσαββατιατικη εξοδο), καλυτερα 3 κουστουμια ας πουμε απο 150 ευρω και να τα αλλαζεις να δειχνεις και διαφορετικος, παρα ενα των 500 ευρω και να εισαι μονιμα χεσμενος μη σου καει, χαλασει κλπ. Ακριβο, μονο ενα, κι αυτο βγαινει σε πολυ ιδιαιτερους γαμους
ApSiMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αν ψήνεσαι για DIY κουστουμάκι τσίμπα από tailor4less.com μόλις ήρθε το πουκάμισο που είχα παραγγείλει δοκιμαστικά και απλά τα σπάει! Πολύ καλή ποιότητα υφάσματος, τα μέτρα ακριβώς όπως τα είχα βάλει στο site και γενικά όλα κομπλέ! Αλλά γενικά το Berto Lucci ειδικά σε περίοδο εκπτώσεων είναι πολύ καλά!
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 http://www.pagoni.gr/shop.asp Aν και οι οικοι εχουν και τις δικες τους προτασεις.
insomniaK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μην πας στον Παγώνη, είναι γεροντέ η πλειοψηφία των γραβατών του. Να πας στον φωκά στην Ερμού, έχει τεράστια ποικιλία από γραβάτες και θα βρεις σίγουρα κάποια που σου αρέσει.
zoranb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 ποιές θεωρούνται γεροντέ κ ποιές μοντερνέ για να ξέρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα