eddie-2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Με ποιος άλλους browsers γίνονται videoκλήσεις στο facebook εκτός από chrome και safari; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2011 από eddie-2
eddie-2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) με ολους Όταν μπαίνω με opera η με explorer δεν μπορώ να κάνω videoκλήσεις, ούτε βγαίνει το συμβολάκι-κουμπί της videoκλείσης πάνω από την συνομιλία. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2011 από eddie-2
eddie-2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 με mozilla και chrome δοκιμασες; Με chrome και safari δουλεύει. Με opera και explorer όχι, εκτός αν θέλει κάποια ρύθμιση. Με mozilla νομίζω όχι.
dimitrisOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Με chrome και safari δουλεύει. Με opera και explorer όχι, εκτός αν θέλει κάποια ρύθμιση. Με mozilla νομίζω όχι. με mozilla δουλευει γιατι το βλεπω στον δικο μου μηπως πρεπει να κανεις update γιατι θελει κατι τετοια το facebook
eddie-2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) με mozilla δουλευει γιατι το βλεπω στον δικο μου μηπως πρεπει να κανεις update γιατι θελει κατι τετοια το facebook Ναι ίσος να χρειάζεται κάτι τέτοιο, γι’ αυτό ρωτάω. γιατί να χρησημοποιήσεις explorer? Δεν χρησιμοποιώ καθόλου explorer, απλά τσέκαρα για την videoκλήση. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2011 από eddie-2
isay Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 [offtopic] κλήση από το καλώ, Π.χ. φωνητική κλήση, βιντεοκλήση Κλείσει απο το ρήμα κλείνω. Π.χ. Αυτό το μαγαζί εχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό. [/offtopic]
eddie-2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 [offtopic] κλήση από το καλώ, Π.χ. φωνητική κλήση, βιντεοκλήση Κλείσει απο το ρήμα κλείνω. Π.χ. Αυτό το μαγαζί εχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό. [/offtopic] Ευχαριστούμε για τα μαθήματα ορθογραφίας, αλλά άλλο είναι το ζόρι μας.
newtech Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστούμε για τα μαθήματα ορθογραφίας, αλλά άλλο είναι το ζόρι μας. :-D :-D :-D
eddie-2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πάρτε και την απάντηση! http://www.meganisitimes.gr/2011/07/07/και-βιντεοκλήσεις-στο-facebook-μετά-το-γάμο-faceboo/ Βέβαια δεν εξηγεί το γιατί!
kage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 παιζει και με κανενα κινητο επιλογη βιντεοκλησης μεσω fb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα