Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θες φτηνη πλασμα πας εδω http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350.html?keyphrase=pv350

αλλιως για κατι πιο ακριβο πηγαινε στα 1500~ σε προτζεκτορα...

προτζεκτορας καλη λυση σε σχεση με τις ιδιες ιντσες αν τις πληρωνε σε τηλεοραση..

αλλα τη μερα δε φαινεται δυστυχως προτζεκτορας μονο βραδυ

Δημοσ.

προτζεκτορας καλη λυση σε σχεση με τις ιδιες ιντσες αν τις πληρωνε σε τηλεοραση..

αλλα τη μερα δε φαινεται δυστυχως προτζεκτορας μονο βραδυ

να τα βαψει ολα μαυρα μεσα,και να μην εχει παραθυρα.

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου ειμαι παθών στην πολη σου τον καιρο που ημουν φανταρος και ηθελα να δω τον τελικο του μπασκετ. τελικά κατέληξα σε μια σαπια κιριλοκαφετερια στην παραλια με μια σχετικα μικρη τηλεοραση. επομένως η πολη ίσως χρειάζεται κάτι τετοιο.

στο θέμα μας τωρα:

για τη Νοβα μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι θα εχεις χρονια πελατεια...

οκ μπορει να ειναι ακριβη και πολυτελεια (και μαλλον θα συνεχισει να ειναι) αλλα σου θυμιζω τη σεζον 2002-2003 που ειχε παρει ολο το ελληνικο πρωταθλημα ο Αλφα... ή τις σεζον 08-10 που η ΝΕΤ ειχε παρει Ολυμπιακο και Παναθηναικο... για ρωτα τοτε ποσο ειχε πεσει η κινηση σε τετοια μαγαζια.

κατα τα αλλα, αν το κανεις, γνωμη μου είναι κρατήσεις τον χαρακτηρα του αθλητικου καφε. ΟΧΙ λιγο απο ολα, ΟΧΙ ματς χωρις ηχο , προς θεου ΟΧΙ ταβλι και λοιπα μπιρμπιλο τετοια.

Δημοσ.

καζίνο είπαμε θα ανοίξει??

και να απαγορεψει τις γυναικες(τους) ειδικα τις ωρες που εχει αγωνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μολις τωρα ειδα ολα σας τα μηνυματα.Τελικα απογοητευτηκα και μαλλον δεν θα κανω την κινηση να το ανοιξω.Οχι μονο απο ο,τι ειπατε εσεις,αλλα και απο ο,τι βλεπω που πηγαινει η ελλαδα!!!!! Εχει ΜΕΓΑΛΟ ρισκο και δεν θελω να κλαιω τα λεφτουδακια μου!!!!!! Μια που μου βαλατε ιδεες για το νοβα και μια η κριση που υπαρχει........Καταλαβαινετε.........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας τ'αφησω να περασει ο χειμωνας,να δουμε που θα παει η κατασταση κι επειτα βλεπουμε.Ισως μεχρι τοτε,να εχω βρει και καλυτερη ιδεα και με χαμητοτερο κεφαλαιο.Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας!!!!!!!!!

Υ.Γ. Αν εχετε καμια νεα ιδεα με χαμηλο ρισκο,πανω σε ταινιες και παιχνιδια,κατι προτοτυπο,ευχαριστως να σας ακουσω.Σας ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

αποφασιστικος παντως εισαι... χτες ελεγες θα ανοιξεις ιντερνετ καφε, σημερα σπορτ καφε και τελικα τιποτα :mrgreen:

Δημοσ.

Φιλαρακι καλημερα.Αν εχεις-ειχες και εσυ καποιες οικονομιες και ησουν κοντα 2 χρονια στην ανεργια και δε μπορουσες να βρεις δουλεια,πανω στην απελπησια,δεν θα ελεγες να πανε να γα---ουν ολοι και να σκεφτοσουν να εκανες κατι δικο σου;Ειναι που ειναι η κριση,λενε και οτι μπορουμε να γυρισουμε στη δραχμη...Ε, συγνωμη που δεν περνω αποφαση να πεταξω τα λεφτα μου!!!! Ετσι περνουν μια αποφαση,ποσο μαλλον οταν ειναι να επενδυσεις αυτη την εποχη τα λεφτα σου;Εσυ δε θα το εψαχνες καλυτερα;Γι'αυτο υπαρχουν αυτα τα θεματα και forums για να δινουν καποιες συμβουλες και γνωμες ο ενας στον αλλον.Συγνωμη,αλλα εγω τα δουλεψα αυτα τα λεφτα,δεν μου τα εδωσε ο μπαμπας και η μαμα!!!

Δημοσ.

με παρεξηγησες... δεν ειπα οτι σου χαρισαν αυτα τα χρηματα. αλλά οι μεχρι τωρα αποφασεις και χειρισμοι σου προσωπικα μου δειχνουν οτι δεν εισαι ετοιμος/ωριμος για μια τετοια κινηση. οπότε συμφωνούμε ότι καλυτερα τώρα είναι να μην κάνεις τιποτα.

Δημοσ.

Είναι αυτό που λένε, μην παίρνεις αποφάσεις της στιγμής, σκέψου το λιγάκι πρώτα. Αυτό έκανες και μάλλον θα σου βγει σε καλό.

Δημοσ.

Οχι βρε mika,δεν με καταλαβες βρε'συ... :) Καμια παρεξηγηση.Απλα βλεπω πως εχουν καταντηση την ελλαδιτσα :cry: και κραταω μια πισινη!!!!!Δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει μ'αυτους τους ΜΑΛ--ΕΣ!!!!!!!!!!!!! Δεν εχει καμια σχεση με το αν ειναι καποιος ετοιμος/ωριμος για να ανοιχτει σε μια επενδυση.Εχει σχεση με την εξυπνη κινηση.Βλεπω και αλλους που ειναι και ετοιμοι/ωριμοι και στο τελος φτανουν στο λουκετο.- Υ.Γ. Εκτος απο αυτους που εχουν καποια περιουσια πισω η τον μπαμπα-μαμα τους (οπως και γνωριζω τετοιες περιπτωσεις) για να μπορεσουν να στηριξουν το καταστημα τους.Φιλε μου unknowns5 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Φαινεται πως εσυ εχεις λογικη...Εισαι ΩΡΙΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...